УКР РУС

Тренер Марітіму Рамуш: Буду вболівати за Динамо, воно має всі шанси виграти Лігу Європи

25 серпня 2017 Читать на русском

Наставник Марітіму Даніел Рамуш прокоментував поразку від Динамо у матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи.

"Наш забитий гол мав велике значення, але ми розуміли, що шанси у нас всеодно не дуже рівні. Ми вітаємо Динамо із заслуженою перемогою, не можемо це не визнати. Але і ми щось змогли зробити в сьогоднішньому матчі, що дасть нам додатковий стимул в майбутньому.

Динамо обіграло Марітіму і вийшло у груповий етап Ліги Європи

Ми трохи постраждали від дій арбітрів. Всі бачили, що було кілька незрозумілих моментів, коли неможливо було зрозуміти, чи потрібно було там свистіти чи ні. Але гра – це гра, і вона вже закінчилася. Результат ми знаємо, Динамо перемогло, тому ми не будемо після бою розмахувати руками.

У нас було мало часу, щоб відновитися і адаптуватися, але це все можна подолати завдяки класу, правильній підготовці і самовіддачі футболістів. Не можна сказати, що раніше у Марітіму був міжнародний досвід, але тепер він з'явився. У будь-якому випадку, ми тільки виграли від цього. В майбутньому нам це допоможе.

Динамо – Марітіму – 3:1 – Відео голів і огляд матчу

Тепер я буду вболівати за Динамо! Хочу побажати йому всього найкращого, адже команда має всі шанси далеко зайти в Лізі Європи і навіть виграти турнір.

Дякую Вам всім за увагу! Сподіваюся, ми незабаром побачимось", – цитує Рамуша Динамоманія.

Хацкевич: Хто б не випав у групі Ліги Європи, там буде грати легше