УКР РУС

Тренер "Ман Сіті" Мануель Пеллегріні: "Матч без глядачів не дав би нам переваги"

23 лютого 2016 Читать на русском

Наставник суперників київського "Динамо" по 1/8 фіналу Ліги чемпіонів розповів про важливість матчу, своє ставлення до майбутньої відставки та рішення пожертвувати Кубком Англії на користь Ліги чемпіонів.

У вівторок, 23 лютого, на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві відбулася передматчева прес-конференція за участю головного тренера англійської команди "Манчестер Сіті" Мануеля Пеллегріні.

«Думаю, у нас буде той же склад, котрий проводив останній матч у Прем'єр-лізі проти «Тоттенхема». Не буде грати лише Коларов, він травмований. Мені, на жаль, довелося прийняти рішення випустити ряд резервістів у матчі Кубка Англії проти «Челсі». У мене в розпорядженні лише 13 гравців, і ми не могли собі дозволити втрачати ще людей. Так, ми програли в одному турнірі, Кубку Англії, але у нас хороші шанси в Лізі чемпіонів», - сказав Пеллегріні.

За словами наставника «Ман Сіті» його зовсім не турбує той факт, що після закінчення сезону він припинить роботу в клубі, поступившись місцем наставника Пепу Гвардіолі.

«Я про це зовсім не думаю. І гравці не думають. У нас стільки важливих матчів у Лізі чемпіонів і в Прем'єр-лізі, що на це просто немає часу. І зараз усі думки лише про завтрашню гру. На цей момент вона для нас найважливіша», - заявив наразі ще наставник «Ман Сіті». А також відповів на дещо провокаційне запитання англійського журналіста про своє ставлення до того, що матч «Динамо» - «Манчестер Сіті» все ж відбудеться з глядачами на трибунах, а не на порожньому стадіоні:

Я свою позицію озвучував: найгірше, що може бути в футболі, це гра без глядачів. Якби трибуни були порожніми, це не принесло б нам жодної переваги. Сподіваюся, вболівальники «Динамо» зробили висновки з того, що сталося, і більше не повторять своїх помилок.