УКР РУС

Тренер Львова Чіх: Ми незаслужено програли

30 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер ФК Львів Андрій Чіх прокоментував поразку своєї команди від Дніпра-1 (1:2) в матчі 1/4 фіналу Кубка України.

"Вважаю, що ми незаслужено програли, адже у нас були непогані моменти. Подякував футболістам за їх відношення. Все ж таки їх стан був не кращий, адже ми останній матч проводили 11 листопада і відчувалась велика перерва в ігровий практиці. Можливо, цю паузу ми не дуже якісно заповнили, і, відповідно, у нас спочатку гри посипалися травми у футболістів. І так вийшло, що деякі хлопці за ходом гри просилися помінятися, але у нас навіть не було замін.

Кубок України: стали відомі всі учасники 1/2 фіналу

Все ж таки ми бачимо, що наш суперник більш, як кажуть майстерніший, все ж таки вони у минулому році фактично грали в УПЛ. Там виступають більш кваліфіковані футболісти, у яких трохи вище індивідуальна майстерність. Але командною грою ми довели, що можна грати і проти такого суперника і заслуговувати на перемогу. Є у цьому логіка, чи ні? Це – футбол, і сценарій може бути будь-яким, тим більш коли граєш 120 хвилин.

Чи говорили команді в перерві? Перш за все просили заспокоїтися, адже після заміни нашого правого захисника, на цьому фланзі у гостей стали виникати гострі моменти. В принципі до пропущеного голу вони повністю виконували установку, і навіть гра вирівнялась, хоча наприкінці першого тайму перевага СК Дніпро-1 була на межі голу у наші ворота. Вони створили непогані моменти, щоб відігратися. І нічого не говорило про те, що гості зуміють відігратися за ходом другого тайму, і там просто була прикра помилка. Зараз важко оцінювати той епізод, але на мій погляд там була помилка воротаря, адже він повинен був виходити і перехоплювати м’яч", цитує Чіха офіційний сайт ФК Львів.

Нагадаємо, Дніпро-1 на виїзді в овертаймі здобув перемогу над ФК Львів (2:1) і вийшов у півфінал Кубка України.