УКР РУС

Тренер "Легії": Не звертався за допомогою до Алекса Фергюсона, щоб обіграти "Зорю"

19 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Легії" Хеннінг Берг поділився враженнями напередодні першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи проти "Зорі", який пройде в Києві.

"Звичайно, пам'ятаю матч проти "Металіста" в Лізі Європи, який ми провели в минулому сезоні і також на стадіоні "Динамо". Ми виграли 1:0, і єдиний м'яч забив Ондрей Дуда", - не розгубився Хеннінг Берг, коли у нього запитали про гру в Києві річної давнини.

Відтоді "Легія" не дуже змінилася. Деякі гравці пішли, деякі прийшли, але філософія команди і стиль гри не змінились. Ми втратили нападника Орландо Са, але придбали Ніколіча. Неманья прийшов з чемпіонату Угорщини, з "Відеотону". Чемпіонат Угорщини відрізняється від польської Екстракляси, але я радий, що Ніколіч дуже швидко пристосувався до чемпіонату Польщі. Для нього, як і для всієї команди, це тест на такому рівні в Європі.

Не знаю, хто фаворит. "Зоря" завершила сезон на 4-му місці, позаду "Динамо", "Шахтаря" та "Дніпра", у яких багато грошей і хороші гравці. Це щось та й значить", - похвалив луганчан наставник "Легії".

У Хеннінга Берга запитали, чи скористався він перед "Зорею" допомогою свого легендарного наставника по МЮ, Алекса Фергюсона. "Ні, не скористався. Іноді говорю з ним, але не можу сказати, що спілкуюся з Фергюсоном щотижня або щомісяця. Іноді зідзвонюємося. Щасливий, що мені пощастило з ним працювати. Але от коли прийшов в МЮ, у мене було більше волосся, коли пішов - вже було набагато менше", - пожартував наставник польського клубу.

Читайте також Вернидуб: Ми народилися і виросли в Україні, треба поважати свою батьківщину.