УКР РУС

Тренер "Істанбул Башакшехіра": Матч з "Шахтарем" – найвища точка мотивації

24 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер турецького клубу поспілкувався з журналістами перед матчем проти "гірників".

"Ми відчуваємо повагу до суперника. Це європейська команда, яка грала у Лізі чемпіонів. В першому матчі вони показали це своєю якісною грою, постійно створюючи моменти. Ми вже 2 роки робимо кроки, щоб потрапити в Лігу Європи.

До речі, почався наш чемпіонат. Те, що ми виграли матч з "Фенербахче", створило нам гарний настрій, тому ми будемо старатися виграти й завтрашній поєдинок. Хочемо якнайкраще себе показати.

У будь-якому випадку гра почнеться з рахунку 0:0. Ми думаємо і про завтрашній матч, і про той, який буде у кінці тижня. Сподіваємося, що буде гарна гра та гарний результат. Позитивний чи негативний, все одно це буде великий досвід. Дякую вам, і бажаю команді суперника успіху.

Хочу сказати, що наша тактика гри не буде дуже відрізнятися. Ми будемо грати від захисту. У завтрашній грі будемо відштовхуватися від результату, від того, як розвиватимуться події.

В кожному матчі кожний гравець повинен бути мотивований. Цей матч з донецьким "Шахтарем" – найвища точка мотивації. Коли ми дивилися на матч-відповідь "Шахтаря" з "Янг Бойз", то побачили, що "Шахтар" цей матч міг виграти, проте деякі деталі у футболі можуть змінювати хід гри.

Чи буде прогулянка Львовом? Ми живемо за містом і дуже задоволені готелем. Це порятунок, зважаючи на те, що у вас зараз у місті багато людей. На прогулянку в нас не залишається часу. Можливо, іншим разом", – сказав головний тренер "Істанбул Башакшехіра" Абдулла Авчі.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях