УКР РУС

Тренер ФК Львів Гребенюк: Немає ніякої кризи, одна-дві гри – і картина може кардинально змінитися

8 жовтня 2018 Читать на русском

Тренер ФК Львів Тарас Гребенюк прокоментував поразку у 11 турі УПЛ проти Десни.

"Сьогоднішня гра відверто у нас не вийшла. Ми знали як вона буде складатися, як грає наш суперник. Те, що ми награвали і до чого готувалися – не спрацювало. В силу яких причин – будемо розбиратися. І не скажеш, що суперник перебудувався. Саме ми не зробили те, що планували.

Швидкий м’яч, звичайно, вплинув на перебіг подій, але матч йде 90 хвилин. В процесі гри ми могли вирівняти ситуацію. Але ми робили не те, що планували.

Десна у меншості впевнено перемогла Львів

Забиті та пропущені м’ячі є наслідком гри всієї команди, тому те, що сталося – помилки всієї команди. З третім м’ячем все зрозуміло: пішли в атаку, оскільки хотіли відігратися. Пропустили контратаку: обіграли крайнього гравця, не було підстраховки, оскільки перейшли на гру в три захисники.

Але тут не може бути ніяких виправдань. На початку гри була втрата концентрації і вихід один в один. Будемо розбиратися в чому причина такого невдалого початку гри. Адже з перших хвилин повинні були бути максимальні мобілізація і концентрація. Пресинг в перші 15-20 хвилин у нас, на жаль, абсолютно не вийшов.

Львів – Десна – 1:3 – відео голів та огляд матчу

Почалась криза? Ні, яка криза? Зрозуміло, що комфортна зона завжди у верхній частині турнірної таблиці. Проте, одна-дві гри, і картина може кардинально змінитися для нас", – цитує Гребенюка офіційний сайт ФК Львів.