УКР РУС

Тренер Естудіантеса звільнений через твіти, які розлютили фанатів клубу

15 червня 2017 Читать на русском

Виконувач обов'язків головного тренера Естудіантеса Лукас Нарді покинув свою посаду через скандальні публікації у твіттері.

3 роки тому Лукас Нарді у своєму твіттері критично висловлювався на адресу легендарного екс-наставника Естудіантеса та збірної Аргентини Карлоса Білардо. Близько 200 вболівальників влаштували мітинг під офісом клубу, аби добитись звільнення Лукаса Нарді.

Захисник Пасіфіко зізнався, що колов голкою нападника Естудіантеса під час матчу

Президент клубу Хуан Себастьян Верон на прес-конференції присвяченій відходу Лукаса Нарді відзначив, що не розуміє, чому твіти фахівця 3-річної давнини несподівано всплили на поверхню і додав, що тренер заслуговував на краще ставлення, повідомляє TyC Sports.

"Я вирішив покинути посаду, щоб клуб і президент могли працювати спокійно. Я не знаю, хто написав ці слова про Білардо. Але, якщо люди не вірять мені, то не залишається нічого іншого, як піти", – сказав Лукас Нарді, заперечивши, що він є автором даних записів у твіттері.

Водночас Хуан Себастьян Верон вважає, що проти нього ведеться спрямована кампанія зі сторони конкурентів на найближчих виборах президента клубу, а наклеп на тренера є її частиною.