УКР РУС

Тренер Енергії Федорчук: У Генпрокуратурі підозрюють близько 100 футболістів у грі на тоталізаторі

23 січня 2018 Читать на русском

Олег Федорчук розповів про підозрілі матчі у Другій лізі та методи боротьби з ними.

Наставник Енергії з Нової Каховки Олег Федорчук вважає, що у Другій лізі побільшало "підозрілих" матчів, і він вже був з цього приводу у Генпрокуратурі. Про це він розповів у інтерв'ю FootballHub.

"Підозрілих" матчів стало більше. Я був у Генпрокуратурі, спілкувався з прокурорами. З їх слів я зрозумів, що немає політичної волі, аби зупинити це. Вони підозрюють близько 100 футболістів у грі на підпільний тоталізаторі.

Павелко: Кількість договірних матчів в Україні різко зменшилася

Я вважаю, що ця цифра близька до істини, плюс-мінус 10 футболістів. Це 3-4 команди, є тренери, які це роблять, про це всім відомо", – сказав він.

Також 56-річний фахівець розповів про свій метод боротьби з такими командами.

"Я борюся з цим наступним чином: якщо ми бачимо, що суперник грає нечесно – ми забиваємо 13 голів, ми розриваємо їх сценарій.

Баранка: Футболіст, який буде викритий в участі у договірних матчах, буде довічно позбавлений можливості виступати за збірну України

Я зневажаю людей, які грають на тоталізаторі. Я їм кажу, що є легший спосіб заробити: люди нетрадиційної сексуальної орієнтації заробляють більше, йдіть на Окружну в Києві, там більше платять", – сказав Федорчук.