УКР РУС

Тренер Динамо вважає, що команда без проблем впорається з насиченим графіком після відновлення УПЛ

28 квітня 2020 Читать на русском

Асистент Олексія Михайличенка Михайло Михайлов переконаний, що інтенсивний календар не стане для Динамо серйозною проблемою.

"Індивідуальні тренування – це добре, футболісти підтримують таким чином форму, але такі заняття не йдуть у жодне порівняння з відпрацюванням загальнокомандних дій та спеціальною роботою з м'ячами.

УПЛ підготувала графік завершення сезону 2019/20 – чемпіонат буде дограний в інтенсивних умовах

Чи буде проблемою для Динамо насичений графік завершення УПЛ? Наша команда кожного сезону грає на три фронти – в чемпіонаті та Кубку країни, а також у єврокубках. Матчі через три дні на четвертий, буває – через два на третій. Тому для нас це звичний графік.

Думаю, взагалі ця ситуація з пандемією коронавірусу та карантином змусила футболістів, і не лише їх, переглянути своє ставлення до того, чим вони займаються. Якщо раніше комусь важко давалися тренування та він міг сачкувати, то зараз, наскільки я помічаю, усі працюють із задоволенням, розуміючи, що футбол – це їхнє життя. Звідси й зовсім інше ставлення до всього", – цитує тренера воротарів "біло-синіх" офіційний сайт Динамо.

Динамо чи Зоря у ЛЧ, доля титулу Шахтаря, "зручний" порятунок Карпат – 6 варіантів завершення сезону, і як догодити УЄФА