УКР РУС

Тренер Базеля Вікі: Ман Сіті нас не здивує

13 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Базеля Рафаель Вікі прокоментував шанси своєї команди в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті.

Нагадаємо, швейцарська команда прийматиме "містян" у вівторок, 13 лютого.

"У цієї команди слабких місць немає. Манчестер Сіті вміє змінювати свою гру, це гнучка команда, може коригувати дії в залежності від дій суперника. Це класна команда, її тренер підтвердив свою майстерність в Барселоні і Баварії. Це неймовірно сильний клуб", – цитує Вікі офіційний сайт УЄФА .

"Ми завжди розробляємо план на гру. Матч проти Сіті – не виняток. Все повинно скластися ідеально для нас. Ми повинні зіграти бездоганно, якщо хочемо здивувати. Що стосується тактики, не думаю, що зараз правильно про неї говорити".

"Навряд чи Сіті нас здивує. Всі знають, як грає ця команда. Багато володіє м'ячем, дуже швидко переходить від оборони до атаки. Потрібно бути реалістами, ми не плануємо володіти м'ячем 50 або 60% ігрового часу. Потрібно діяти впевнено, компактно і не втрачати концентрацію ні на секунду. Отримуючи м'яч, ми повинні діяти рішуче", – сказав тренер Базеля.