УКР РУС

Тренер БАТЕ Єрмакович: Вдома у святковий день Олександрія може зіграти ще агресивніше

23 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер БАТЕ Олександр Єрмакович поспілкувався з журналістами напередодні матчу-відповіді плей-офф Ліги Європи проти Олександрії.

"Не секрет, завтра буде грати більшість тих футболістів, які брали участь в поєдинку тижневої давності. Віримо в те, що ці хлопці продемонструють свій рівень. Не той, який був показаний в Борисові. А той, який їм притаманний. Все-таки вважаємо, що наша не дуже вдала гра вдома була непорозумінням.

Не стану лукавити: таку, яку представляли Олександрію на основі вивченого матеріалу, ми і побачили. Це навчена, організована команда. Вона апріорі не може бути простою, оскільки в останні роки грає в чемпіонаті України з таким грандами, як київське Динамо і донецький Шахтар, і виглядає в цих матчах дуже-дуже гідно, причому ще й добивається досить непоганих результатів. Я більше скажу: нас не стільки Олександрія здивувала, скільки наша не дуже виразна гра.

Ми очікували, як буде діяти суперник в Борисові, а у себе вдома у святковий день Олександрія може зіграти ще мобільніше, могутніше і агресивніше. І нам треба бути до цього готовими.

Рахунок першого матчу – явно не той, якого ми хотіли добитися. Він влаштував Олександрію. Так, ми опинилися в скрутному становищі. І прекрасно це розуміємо. Тому, щоб виправити ситуацію, тут ми повинні зіграти краще, ніж удома", – цитує Єрмаковича офіційний сайт БАТЕ.

Нагадаємо, що матч-відповідь плей-офф Ліги Європи Олександрія – БАТЕ відбудеться 24 серпня. Початок гри о 20:00. Перший поєдинок завершився внічию із рахунком 1:1. Матч розсудить чеська бригада арбітрів.

Олександрія – БАТЕ: український клуб закликає прийти на матч у вишиванках та готує незвичний флешмоб