УКР РУС

Тренер БАТЕ Єрмакович: Рахунок дуже поганий для нас

17 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер БАТЕ Олександр Єрмакович прокоментував нічию проти Олександрії в першому матчі плей-офф Ліги Європи.

"Рахунок дуже поганий для нас. Напевно, так як ми грали сьогодні, в якійсь мірі він закономірний. Дуже не сподобалося те, як ми повели себе після забитого гола. Досвідчена команда, маючи такий багатий досвід виступу в єврокубках, повинна грати по-іншому. Це, звичайно, найбільше розчарувало. У другому таймі намагалися якось забити. Але, на жаль, не вдалося.

Чому зупинилися після забитого м'яча? Якби я знав точно. Питання психології. Заспокоєння якесь сталося. Почали перестраховуватися. Сіли дуже низько. Звичайно, так робити не можна було

Заміни? Думали про те, як підсилити атаку. У той же час розуміли, що в суперника є швидкі гравці в групі атаки. Нам важливо було не пропустити контрататку. Тому намагалися грати і в два форварди і в три з виходом Туомінена. Але не вдалося.

Матч-відповідь? Думаю, що суперник приблизно в такий же футбол і буде грати, як і сьогодні. Поставили ми себе в скрутне становище. Зараз треба виходити з нього", – цитує Єрмаковича білоруська Трибуна з посиланням на ТК Беларусь 5.

Нагадаємо, що перший матч плей-офф Ліги Європи між БАТЕ та Олександрією завершився внічию – 1:1. Гра-відповідь пройде 24-го серпня в Олександрії.