УКР РУС

Тренер Астани Глущенко: Динамо раніше було легендарним, зараз – це молода команда

21 вересня 2018 Читать на русском

Відомий в минулому український голкіпер Андрій Глущенко, який вже встиг попрацювати з Романом Григорчуком у запорізькому Металурзі, Чорноморці, азербайджанській Габалі та Астані, прокоментував журналістам матч проти Динамо в Лізі Європи.

Тренер воротарів Астани вважає, що нічия у Києві є закономірним результатом.

"Я вважаю, що гра була нічийна. Були моменти і у нас, і у київського Динамо. Тому все закономірно.

Динамо – Астана – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Чи сумую за Україною? Звичайно, бо це батьківщина, було приємно сюди приїхати. Головне, що досягли позитивного результату. Тому спокійно можна повертатися в Астану (посміхається).

Що казав нашому воротарю Ненаду Ерічу після помилки? Я думаю, що там слова не були потрібні. Будь-який футболіст, а тим паче воротар, може помилятися. Нічого страшного в цьому немає. Він дуже досвідчений воротар. І після такої помилки він вийшов і відіграв на хорошому рівні, кілька разів врятувавши команду. Ось в цьому, я вважаю, і полягає клас голкіпера: після помилки вийти і працювати далі.

Порівняти це Динамо з минулими часами? Я думаю, ви самі прекрасно розумієте, що порівняння поки що не на користь нинішньої команди. Бо те Динамо було легендарною командою. Сподіваюся, що в майбутньому ті хлопці, які зараз молоді, будуть підтягуватися та стануть такими ж майстрами, як ті, хто були колись в київському Динамо.

Ситуація з Григорчуком? Цю ситуацію краще за все може коментувати сам Роман Йосипович. Те, що я, наприклад, знаю, коли з ним говорив, то він сказав, щоб я працював та чекав, коли він повернеться. Ось така у нас була розмова з ним", – розповів він журналістам у мікст-зоні Олімпійського.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?