УКР РУС

Тренажер для Сіссе. Анонс 14 туру Серії А

2 грудня 2011 Читать на русском

14 тур італійської Серії А розтягнеться аж на чотири дні і відкриється поєдинком "Дженоа" - "Мілан".

Генуезці зараз переживають не найкращий період — команда у минулому турі поступилася одному із аутсайдерів - “Чезені”. Хоча "морські коники" додають з кожним матчем.

Та й у “Мілана” достатньо кадрових втрат. Хоча у Алегрі така лава запасних, що це не надто відображається на грі “россонері”.

Цікаво що у зустрічах цих команд між собою вже шість матчів поспіль гості не можуть перемогти.

СУБОТА

МАТЧ ТУРУ

Найцікавіший матч туру відбудеться в суботу, де один із аутсайдерів, а заодно теоретичний кандидат на Скудето, “Інтер” прийматиме “Удінезе”. Команда Гвідоліна у цьому сезоні відверто “провалила” лише один поєдинок у Серії А — програла на виїзді “Пармі”. Проте наступна перемога над “Ромою” засвідчила, що з цією командою потрібно рахуватися. А от “Інтер” лише на останніх хвилинах здолав “Сієну”, хоча “чорно-білі” у цьому матчі виглядали навіть краще, аніж міланці.

У будь якому випадку зустріч цих команд між собою буде чудовим лакмусовим папірцем аби перевірити їхню справжню силу.

ДРУГИМ СКЛАДОМ?

В іншому матчі суботи “Наполі” прийматиме “Лечче”. Підопічних Маццарі можна було б назвати фаворитом цього протистояння, однак неаполітанці через участь у лізі чемпіонів неабияк втомлені. Та й матч на наступному тижні у Лізі чемпіонів проти “Вільяреалу”, який стане вирішальним, напевне вплине на вибір Маццарі на суботній матч. Не виключено, що тренер “блакитних” дасть відпочити лідерам команди.

Хоча й не основним складом неаполітанці мали б без проблем здолати наразі останню команду Серії А, хоча... “Лечче”, якщо команда хоча залишитися в еліті, потрібно починати боротися за кожне очко у кожному матчі.

НЕДІЛЯ

КОЛИ ПЕРЕМОЖЕ РОССІ?

Серед недільних поєдинків хотілося б відзначити зокрема протистояння “Фіорентина” - “Рома”. Поки що Деліо Россі не здобув з “фіалками” жодної перемоги (щоправда і матчів було лише два), а от Луїсу Енріке доведеться реабілітовуватися за поразку у попередньому турі його “вовків” від “Удінезе”. Та поєдинки з флорентійцями для “Роми” зазвичай складаються добре. Тільки от останнє протистояння цих команд завершилося внічию — 2:2.

БЕЗ НІЧИЇХ

А от “Парма” - єдина команда, у якої ще немає жодної нічиєї. Цього разу пармезанці прийматимуть “Палермо”. Наскільки вдало сицилійці виступають вдома, настільки ж неуспішними є їхні виступи у гостях. Джовінко та компанія вдома теж виглядають непогано, хоча такої відчутної різниці, як у “Палермо”, між домашніми та виїзними матчами у "Парми" немає. І хоча “розанеро” на п'ять” позицій у турнірній таблиці вище за своїх найближчих опонентів, все ж віддамо у цьому протистоянні невеличку перевагу саме “Пармі”.

БЕЗ ПОРАЗОК

А от двохматчева переможна серія “Чезени”, схоже, перерветься — команда їде в Турин. У “Ювентуса” в цьому сезоні ще немає жодної поразки і ніяк не віриться, що “Чезена” є саме цією командою, яка перерве цю приємну для “Старої Синьйори” тенденцію.

ПЕРЕМОГТИ НА ВИЇЗДІ

Заслуговує на увагу і гра “К'єво” - “Аталанта”. Веронці вже не перший сезон носять звання “домашньої” команди, де традиційно втрачають очки і лідери чемпіонату. Однак і “Аталанта”, яка лише цього року повернулася у Сеорію А, вже встигла наробити галасу. Бергамаски, стартувавши з мінус шість очок, за 12 зіграних матчів зазнали лише двох поразок, здобули 5 перемог та стільки ж разів зіграли внічию. Зараз команда на 13-й позиції, однак якщо б не штраф, то була б п'ятою. Тільки от "летючі віслюки” за вісім останніх матчів коли приймали “Аталанту”, так і не дозволили бергамаскам перемогти хоча б раз.

ІНШІ

Також у неділю зіграють “Катанія” - “Кальярі” та “Болонья” - “Сієна”.

ПОНЕДІЛОК

ТРЕНАЖЕР ДЛЯ СІССЕ

А завершиться 14-й тур у Римі, де “Лаціо” прийматиме “Новару”. Це буде перша зустріч цих команд і хороша нагода для Джибрілля Сіссе здобути впевненість у забиванні голів, яку, на думку тренера “орлів” Еду Рейї, він дещо втратив. Матч з “Новарою” - чудова нагода для Джибріля забити гол, адже у команди наразі найгірший захист у Серії А. Однак попереду гравці “Новари” діють доволі гостро, адже 14 голів у 12 матчах для команди, яка знаходиться у групі аутсайдерів, доволі непоганий показник.