УКР РУС

Травма Коноплянки: нові подробиці

10 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка отримав травму задньої поверхні стегна.

"Футбол 24" з`ясував нові подробиці пошкодження Євгена Коноплянки. Хавбек збірної України отримав травму задньої поверхні стегна. Вчора було зроблено МРТ, яке, на щастя, не виявило розриву м'яза. Характер травми передбачає відпочинок від навантажень та тренувань.

Раніше "Футбол 24" повідомляв про попередній термін відновлення – він може скласти 2 тижні і більше. Проте на сьогодні неможливо зробити прогнози щодо участі у грі з Фінляндією. Про успіхи у відновленні стане відомо ближче до матчу відбору ЧС-2018. Але наразі участь Коноплянки у матчі Україна – Фінляндія під великим питанням.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА. Україна – Фінляндія. Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка. Найбільш яскраві та емоційними миттєвості відкритого тренування збірної України.