УКР РУС

Траоре зізнався, що стало вирішальним фактором у виборі Шахтаря

18 червня 2021 Читать на русском

Новоспечений форвард "гірників" Лассіна Траоре поділився емоціями від переходу в українську команду.

"Шахтар – великий клуб з чудовим наставником з Італії. Це стало основною причиною мого рішення приїхати сюди.

Шахтар оголосив про підписання Траоре

Які якості у собі вважаю найсильнішими? Я продемонструю їх на полі. Якщо ти в Шахтарі, отже, заслуговуєш на це. Готовий проявити себе, аби допомагати команді. Минулого сезону я бачив поєдинок з мадридським Реалом – він був фантастичним.

В Україні я вперше, проте в інтернеті переглядав деякі місця. Київ – чудове місто, приблизно цього я і очікував. Дуже радий перебувати тут.

Кого з гравців Шахтаря я знаю? Додо, також Тайсона, який був у команді раніше. Я дивився інформацію про деяких футболістів в інтернеті. Знаю воротаря, який уже тривалий час виступає за Шахтар і національну збірну.

Вчора я вже встиг трохи поспілкувалися з Роберто Де Дзербі. Він сказав, що радий бачити мене тут, я поділився тим самим. Я радий перебувати тут й зроблю все можливе для цього клубу, захищаючи його кольори. Щасливий почати виступати за Шахтар!" – цитує Траоре офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, Лассіна став другим літнім новачком "помаранчево-чорних" – раніше донеччани оголосили про підписання бразильського півзахисника Педрінью.

Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки