УКР РУС

Трансляції матчу "Жиліна" - "Ворскла" на території України не буде

29 липня 2015 Читать на русском

Директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов прокоментував важкі переговори з представниками словацької "Жиліни" щодо організації прямої трансляції першої гри 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи на територію України.

"У процесі переговорів ми відразу зрозуміли, що представники "Жиліни" не зацікавлені в організації трансляції. Можливо, у них там якісь свої внутрішні кризи. Вони до останнього моменту шукали якогось спонсора, готового допомогти здійснити це технічно. Зі свого боку ми запевнили їх, що надамо сигнал з матчу "Ворскла" - "Жиліна", який пройде в Полтаві. Організовуйте свою картинку, ми вам дамо свою.

Розумієте, ми співпрацюємо з одним відомим великим європейським агентством, що займається правами. Вони від нашого імені ведуть переговори й намагалися зв'язати два матчі воєдино, пропонуючи просто обмінятися трансляціями зі Словаччини та з України. 

У нас склалося таке враження, що ми намагаємося налагодити мовлення не зі Словаччини, а з Гренландії. У нас в країні йде війна, і ми якось організовуємо трансляції, а у них все спокійно, але немає грошей відповідати рівню турніру, в якому вони беруть участь. 

Крім того, вони, нібито, вже попередньо домовилися про продаж прав на мовлення цього поєдинку одному з місцевих телеканалів лише на територію Словаччини. Це якесь дуже для нас дивне наплювацьке ставлення словаків до популяризації своєї команди. А ось питаннями організації трансляції в Полтаві ми вже займаємося", - розповів Денисов.

Нагадаємо, що матч "Жиліна" - "Ворскла" відбудеться 30 липня.

Пропонуємо Вам також ознайомитися з ексклюзивним інтерв'ю Олександра Денисова сайту "Футбол 24".