УКР РУС

Трансферні новини за 23 січня

24 січня 2015
Автор: Дмитро Гончар

Вашій увазі хочу представити останні чутки із трансферних ринків Європи та світу.

Лерой Фер покине "КПР"

"Наполі" всерйоз зацікавилося півзахисником лондонського клубу, про це повідомляють італійські ЗМІ. Також зазначається, що боси лондонців не проти відпустити нідерландця за суму, яка їх влаштує, а це орієнтовно 10-12 мільйонів євро - трансфер в команду Рафи Бенітеса виглядає цілком імовірним.

Команда-сенсація побореться за Гвідетті

"Саутгемптон" спробує придбати Йона Гвідетті, не зважаючи на те, що "Селтік", де швед виступає на правах оренди, володіє правом першочергового викупу гравця.

Опція викупу складає 3 мільйони євро, але "святі" готові перебити цю ціну.

"Ньюкасл" планує  підписати захисника "Іпсвіча" 

"Сороки" готові поборотися із лондонським "Арсеналом" за захисника "Іпсвіча" Тайрона Мінгса, стверджує британська преса. В "Ньюкаслі" хочуть бачити талановитого гравця до закінчення зимового трансферного вікна. Сума трансферу, приблизно, складе 13 мільйонів євро.

Самарас близький до переходу в "Аль-Хіляль"

Грецький нападник швидше за все покине "Вест Бромвіч", повідомляється в британських ЗМІ. Головним претендентом на Самараса є "Аль-Хіляль". Сума трансферу складе близько 4 мільйони євро.

Лукас Сілва в кроці від переходу в "Реал"

Як повідомляє Marca, бразилець обійдеться "вершковим" у 15 мільйонів євро, з яких тільки 30% отримає "Крузейру",  а все решту - інші власники, які володіють правами на гравця. 

Очікується, що Сілва підпише контракт з "Реалом" на 6,5 років, одразу після того, як пройде медогляд в Мадриді.

"Суонсі" претендує на Роудса

"Лебеді" задумались на тим, щоб придбати форварда "Блекберна" Джордана Роудса, стверджують британські ЗМІ. Цей трансфер повинен стати заміною Боні, який нещодавно перейшов у "Манчестер Сіті". 

"Блекберн" просить за свого нападника не менше, ніж 12 мільйонів євро.

"Халл" намагається орендувати Леннона

"Халл Сіті" вступив у переговори, щодо оренди вінгера "шпор" Аарона Леннона, повідомляють британські журналісти.

Лондонці готові відпустити футболіста, але лише на умовах повноцінного трансферу, а це буде коштувати десь 12-14 мільйонів євро.

Флетчер змінить Манчестер на Лондон

Півзахисник "червоних дияволів" близький до переходу у "Вест Хем",щоправда на правах оренди до кінця поточного сезону, про це повідомляє англійська преса.

Дортмунд дає за Наїнгголана 26 мільйонів євро

Головний тренер дортмундської "Борусcії" зацікавлений в послугах півзахисника "Роми" Раджи Наїнгголана, про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

У цьому сезоні Раджи з'явився на полі 17 разів  і зумів відзначитися трьома забитими м'ячами.