УКР РУС

Трансферні новини за 21 січня

21 січня 2015
Автор: Дмитро Гончар

Вашій увазі хочу представити останні чутки із трансферних ринків Європи та світу.

"Челсі" дає "Фіорентині" кругленьку суму за Куадрадо

Як повідомляє La Gazzeta Dello Sport, лондонський клуб запропонував за 26-річного гравця збірної Колумбії 27 мільйонів євро, але боси "фіалок" відхилили пропозицію, вимагаючи за трансфер 37 мільйонів - опція, яка прописана в контракті Куадрадо.

Колумбієць повинен замінити Андре Шюррле, який швидше за все переїде у "Вольфсбург". Як стало відомо, за гравця збірної Німеччини "вовки" на початку січня пропонували лондонцям 30 мільйонів в євровалюті.

"Манчестер Юнайтед" викупить Фалькао при одній умові

"Манкуніанці" готові викупити контракт Радамаеля Фалькао у "Монако", щоб обміняти його в "ПСЖ" на Едінсона Кавані. Як повідомляє L’Equipe, "червоні дияволи" готові викласти за колумбійця 40 мільйонів євро.

Оказакі не відпускають на Туманний Альбіон

"Лестер Сіті" та "Майнц" не можуть домовитись щодо суми відступних за японця, повідомляє Sky Sport.  Німецька команда просить за одного із своїх лідерів мінімум 11-12 мільйонів євро, що не задовольняє босів "лисиць".

Ді Натале готовий продовжити кар'єру в США або ОАЕ

Ветеран "Удінезе" відмовився продовжити контракт з італійським клубом, про це повідомляє Football Italia із посиланням на La Gazzeta Dello Sport.

Зазначається, що легендарний форвард хоче повернутися в "Удінезе", але вже працюючи в структурі клубу. Сумно, адже завершується епоха великого гравця.

Мбіа може покинути "Севілью"

"Крістал Пелас" та "Евертон" ведуть боротьбу за камерунського захисника "андалузців", про це повідомляє англійська преса. Цікаво те, що у Стефана є пункт в контракті, у якому прописано те, що він безкоштовно може повернутися в англійський чемпіонат під час цього трансферного вікна.

"Ліверпуль" націлився на Ляказетта
 
Про це повідомляє Le10sport, як стало відомо цьому виданню, що у найближчі дні "мерсисайдці" зроблять офіційну пропозицію щодо трансферу  23-річного гравця, який у цьому сезоні у 21 матчі спромігся забити 21 гол. Орієнтовна вартість трансферу 25-30 мільйонів євро.
 
 
Себастьян Бланко повернувся Аргентину
 
Екс-гравець харківського "Металіста" продовжить кар'єру в рідному чемпіонаті. Як повідомляє офіційний сайт "Сан-Лоренсо", що клуб до кінця сезону орендував у "Вест Бромвіча" аргентинського півзахисника.
 
 
"ПСЖ" марить Азаром
 
Парижани надалі хочуть підсилити команду бельгійським півзахисником. Боси  "ПСЖ" готові викласти досить немалу суму за зірку "Челсі" - 55 мільйонів євро. Очікується, що запит на трансфер Едена буде зроблений під час літнього трансферного вікна.