УКР РУС

Трансферні новини за 19 січня

19 січня 2015
Автор: Дмитро Гончар

Вашій увазі хочу представити останні новини та чутки із трансферних ринків Європи та світу. Отже, поїхали.

"Ювентус" спробує підписати нападника донецького "Шахтаря"

Приблизна вартість: 10 мільйонів євро

Туринський клуб активно слідкує за Луїсом Адріано, який вразив багатьох своєю результативністю в груповому етапі ЛЧ, забивши 9 голів, про це повідомляє Calcio News 24. 

Також бразилець входить в сферу інтересів "Мілана" та "Роми".

Чижов не потрібен "Кайрату"

Після двох зіграних контрольних матчів за казахський клуб - в "Кайраті" вказали Чижову на вихід. Таким чином екс-гравець "Шахтаря", "Севастополя" та "Іллічівця" змушений надалі шукати собі нове місце для працевлаштування.

"Говерла" орендувала трьох "динамівців"

Як повідомляє "Спорт-Експерс в Україні"  в Туреччині до команди Грозного приєдналися три новачки із молодіжної команди київського "Динамо" - півзахисник Євген Чумак, нападник Артем Беседін, а також захисник із "Динамо-2" В'ячеслав Лухтанов. Усі вони перейдуть в ужгородський колектив на правах оренди.

"Барселона" підпише юного бельгійця

Півзахисник "Андерлехта" Юрі Тілеманс підпише контракт з каталонським клубом у 2016 році, саме тоді, коли завершиться термін заборони на проведення трансферів в іспанській команді, повідомляє Sky Sport.

Міральяс зацікавив Дортмунд

Приблизна вартість: 15 мільйонів євро

В "Боруссії" Д серйозно задумались над трансфером нападника "ірисок", повідомляє Sunday Mirror.

За інформацією британської преси у послугах Кевіна особисто зацікавлений головний тренер "Борусії" - Юрген Клопп, який захоплюється грою бельгійця.

Варто зазначити, що контракт Міральяса закінчується через півтора роки, тобто "джмелі" матимуть можливість придбати нападника по відносно низькій ціні.

Кевін Гамейро може повернутись в чемпіонат Франції

Приблизна вартість: 13 -17 мільйонів євро

"Марсель", який зараз відчайдушно бореться за перше місце у чемпіонаті, хоче підсилити свою атакуючу ланку французьким нападником "Севільї", який не надто задоволений своїм положенням у іспанському клубі. 

Маттіа Дестро переїде на Туманний Альбіон

Приблизна вартість: 15-20 мільйонів євро

Саме сьогодні може вирішитися подальша доля 23-річного нападника "Роми", яким серйозно зацікавився лондонський "Арсенал". Дестро у цьому сезоні зіграв 15 матчів за "вовків" і відвантажив 5 голів.

Сіссе - трансферна мета "Крістал Пелес"

Приблизна вартість: 7-9 мільйонів євро

Саме Алан Пардью хоче бачити у себе в команді свого колишнього форварда, про це повідомляє Daily Star. Нагадаємо, що Пардью три роки тому запросив Сіссе в "Ньюкасл", а тепер хоче переманити сенегальця в лондонський клуб.

"Екс-гірник" перейшов у "Сантос"

Бразильський клуб офіційно підтвердив перехід Елано у стан команди. Футболіст вже приступив до тренувань.