УКР РУС

Трансфер Срни – одне з 7 найголовніших завдань "Барселони" на 2017 рік

2 січня 2017 Читать на русском

"Барселона" має перед собою 7 основних завдань на 2017 рік і на кінець поточного сезону, на думку видання Marca.

В першу чергу "Барселона" має вирішити питання з продовженням контрактів з форвардом Ліонелем Мессі та головним тренером команди Луїсом Енріке. Наразі перемовини з аргентинцем, угода якого розрахована до літа 2018 року, тривають. А от Луїс Енріке не має намір починати переговори про новий контракт і вважає це доречним лише по завершенні поточного сезону.

"Барселона" запросить Вальверде, якщо Луїс Енріке не продовжить контракт, – ЗМІ

Каталонці прагнуть підписати нові угоди і з Андресом Іньєстою, Іваном Ракітічем та Марком-Андре тер Штегеном.

Важливим питанням є підписання футболіста на позицію правого оборонця. Майбутнє Алейша Відаля не вирішене і тому основним виконавцем на правій бровці поки вважається Серхі Роберто. Однак очікується, що каталонці все ж зможуть в січні підписати капітана "Шахтаря" Даріо Срну, який, на думку видання, є найкращим варіантом, аби підсилити команду по ходу сезону. Латераль "Валенсії" Жоау Канселу розглядається, як вдалий варіант на перпсективу.

Окрім того називаються завдання приведення до найкращої форми Неймара, який, ніби то здав останнім часом. Також клуб має завершити вирішення питання з податковими махінаціями Неймара та його батька, за які їм світить тюремне ув'язнення.

Іншими важливими завданнями "Барселони" на 2017 рік визначають реконструкцію "Камп Ноу" і території перед ареною, роботу з вболівальниками, які нерідко відзначаються неоднозначними політичними і расистськими банерами під час матчів.

Срна досі сумнівається, чи переходити в "Барселону" через скромний контракт, – ЗМІ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу