УКР РУС

"Тоттенхем" знищив "Уотфорд" чотирма шикарними голами

8 квітня 2017 Читать на русском

У 32 турі АПЛ "шпори" на "Вайт Харт Лейн" у прекрасному стилі розбили "шершнів" (4:0).

Втрати "Ліверпуля" та "Ман Сіті" дали змогу "Тоттенхему" впевнено розміститися на другому місці, а помилка "Челсі" тижневої давності навіть відродила примарну надію на боротьбу за чемпіонство. Сьогодні Маурісіо Почеттіно зробив свій крок – тепер відповідь за опонентами.

Що стосується подій у матчі з "Уотфордом", то тут можна лише захоплюватися та насолоджуватися неймовірними голами. На 33 хвилині Аллі з-за меж штрафного майданчика вкрутив сферу в дальню дев'ятку. В одній з наступних атак Дайєр відмінно підстеріг відскок і пробив у лівий від голкіпера кут.

Безпосередньо перед відпочинком свої вміння дальніх пострілів продемонстрував Сон. Не менш красивим вийшов і другий гол корейця, спонсором якого виступив Тріпп'єр і його фантастичний навіс з правого флангу. Протягом заключної частини поєдинку Сон мав можливість оформити хет-трик, але змилувався над гостями. Також важливо, що в цьому матчі вперше після травми на полі з'явився Кейн.

Таким чином, "Тоттенхем" набрав 68 очок і скоротив відставання від "Челсі" до 4 балів, а "Уотфорд" з 37 пунктами залишився десятим.

Англія. АПЛ, 32 тур

"Тоттенхем" – "Уотфорд" – 4:0

Голи: Аллі, 33, Дайєр, 39, Сон, 44, 55