УКР РУС

Тоттенхем здолав Сток, Лестер поступився Ньюкаслу

7 квітня 2018 Читать на русском

Відбулися чергові матчі 33-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Ймовірно, перемога на Стемфорд Брідж в минулому турі відібрала у Тоттенхема занадто багато емоцій. У матчі проти аутсайдерів сезону Сток Сіті "шпори" практично не створили небезпеки біля чужих воріт в першому таймі, однак зусиллями Крістіана Еріксена таки зуміли вирвати непросту перемогу в таймі другому.

Найбільш атакувальна команда другої половини таблиці АПЛ зустрічалася з колективом, що має один з найміцніших захистів у чемпіонаті. Гра вийшла відповідною – Уотфорд довгий час стукав у ворота Поупа і таки достукався – на 61-й хвилині забив Перейра.

Втім, геній Шона Дайча знову дав про себе знати. В черговий раз за Бернлі буквально першим же дотиком забив футболіст, що вийшов на заміну, а вже через 3 хвилини Джек Корк встановив на табло підсумковий рахунок.

Лестер, як і Бернлі, є переслідувачами Арсеналу, однак сьогодні "лиси" осоромилися в домашньому поєдинку з Ньюкаслом. "Сороки" не кращим чином грають на виїзді, але гарна гра у захисті і разючі контратаки принесли їм сьогодні робочі три очки.

Чемпіонат Англії, 33 тур.

Сток Сіті – Тоттенхем – 1:2

Голи: Діуф, 57 – Еріксен, 52, 63

Лестер – Ньюкасл – 1:2

Голи: Варді, 84 – Шелві 18, Перес, 75

Уотфорд – Бернлі – 1:2

Голи: Перейра, 61 – Воукс, 71, Корк, 74

Борнмут – Крістал Пелас – 2:2

Голи: Муссе, 65, Кінг, 89 - Мілівоєвіч, 47, Заха, 75

Брайтон – Хаддерсфілд – 1:1

Голи: Лоссль (АГ), 29 – Муньє, 33

Вилучення: Проппер, 74 (Брайтон)

Вест Бромвіч – Суонсі – 1:1

Голи: Родрігес, 54 – Абрахам, 75