УКР РУС

"Тоттенхем" їде "пришпорювати" ЦСКА, "Монако" чекає на "фармацевтів". Ліга чемпіонів, група Е. Анонс

27 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи Е: ЦСКА – "Тоттенхем" і "Монако" – "Байєр".

ЦСКА (Москва) – "Тоттенхем"

Фани ЦСКА обіцяють гарячу підтримку команді в матчі з "Тоттенхемом"

27 вересня, 21:45. Москва, "Арена ЦСКА"

Арбітр: Антоніо Матеу Лаос (Іспанія)

В першому турі "Тоттенхем" втратив очки в Лондоні, програвши "Монако" (1:2). Поки що справи "шпор" в чемпіонаті йдуть краще, аніж в єврокубках – команда посідає 2-гу сходинку із 14-ма очками, одразу ж за феноменальним "Ман Сіті" Гвардіоли, який має 18 очок. Лондонський клуб сьогодні спробує здобути перший позитивний результат в групі Ліги чемпіонів, але зробити це буде непросто, зважаючи на виїзний статус поєдинку з ЦСКА. Вагомою кадровою втратою для "Тоттенхема" буде Харрі Кейн, який досі відновлюється після ушкодження гомілкостопа. Швидше за все, його замінить Янссен.

Москвичі в матчі з "Байєром" зуміли зробити фантастичний камбек, коли відіграли 2 голи ще до кінця першого тайму і зробили це за 2 хвилини. Ці перші очки додадуть впевненості ЦСКА у наступних матчах. В чемпіонаті ж команда так само, як і "Тоттенхем" посідає 2-гу сходинку. Щоправда, останні 2 матчі ЦСКА перемог не святкували, натомість мають 1 поразку в Кубку і нічию в лізі. З "Тоттенхемом" москвичі будуть намагатися влаштувати справжнє свято для домашніх фанів, адже цей матч стане першим поєдинком Ліги чемпіонів на новенькій "Арені ЦСКА", відкритій в серпні.

Орієнтовні склади команд

ЦСКА: Акінфєєв Фернандес, В. Березуцький, Ігнашевич, Щенніков Іонов, Вернблум Головін, Дзагоєв, Єременко Траоре.

"Тоттенхем": Льоріс Вокер, Алдервейрелд, Вертонген, Девіс Аллі, Дайєр Сон, Еріксен, Ламела Янссен.

Не зіграють: Кейн ("Тоттенхем").

Під питанням: Сіссоко ("Тоттенхем").

"Монако" – "Байєр"

27 вересня, 21:45. Монако, "Луї ІІ"

Арбітр: Давід Фернандес Борбалан (Іспанія)

"Монако" розпочав виступи в групі Ліги чемпіонів сезону 2016/17 з виїзної перемоги над "Тоттенхемом". Монегаски в нинішньому сезоні показують себе цілком боєздатним колективом і вдома, і в Європі. Вони посідають 2-гу сходинку чемпіонату Франції і перебувають у відмінних кондиціях, щоправда виключенням із оптимістичної картини "Монако" є розгромна поразка від "Ніцци" в 6-му турі Ліги 1 (4:0). Не допоможе в матчі з "Тоттенхемом" травмований захисник Дірар, а також, швидше за все, нападник Фалькао.

"Байєру" поки що не вистачає стабільності, через що "фармацевти" загубилися в середині турнірної таблиці Бундесліги. В Лізі чемпіонів результат матчу з ЦСКА також мало чим потішив леверкузенських фанів, які були розчаровані легкою втратою перемоги. Поєдинок із "Монако" стане шансом для підопічних Шмідта (та й для нього самого) реабілітуватися за минулі невдачі і здобути результат у Франції. Не допоможуть в цьому травмований Белларабі та наш Владлен Юрченко, який досі лікується після пошкодження, отриманого в складі збірної України.

Орієнтовні склади команд

"Монако": Субашич Раджі, Глік, Жемерсон, Сідібе Фабінью, Бакайоко Лемар, Моутінью, Сілва Жермен.

"Байєр": Лено Венделл, Топрак, Та, Єдвай Чалханоглу, Кампль, Бендер, Брандт Похьянпало, Чічаріто.

Не зіграють: Дірар – Белларабі, Юрченко.

Під питанням: Фалькао ("Монако").

Футбол вже не буде колишнім. 10 змін у правилах гри в 2016 році