УКР РУС

"Тоттенхем" вдома програв "Саутгемптону"

8 травня 2016 Читать на русском

У 37 турі АПЛ на "Вайт Харт Лейн" "шпори" поступились "святим" 1:2, дубль на рахунку Девіса.

"Тоттенхем" у минулому турі не зумів обіграти "Челсі" і припинив боротьбу за чемпіонство. В той же час абміціям "шпор" на Лігу чемпіонів нічого не загрожує. За таких умов Маурісіо Почеттіно дуже важко було мотивувати своїх підопічних на матч із "Саутгемптоном". На відміну від суперника, "святі" подібних проблем не мали, адже продовжують боротьбу з "Вест Хемом" за Лігу Європи.

Перший гол у матчі забили господарі. Ламела пронизав передачею на Сона оборону "Саутгемптона", а кореєць обіграв воротаря і закотив "круглого" в порожні ворота. Після цього епізоду "Тоттенхем" продовжив володіти перевагою, однак "святі" зуміли вирівняти гру, забивши гол у відповідь зусиллями Тадіча та Девіса.

У другому таймі йшла переважно рівна гра, але знову спрацювала зв'язка, яка оформила перше взяття воріт. Девіс обігрався з Тадічем і пробив з-за меж штрафного майданчика господарів у дальню "шістку". Останні хвилини лондонці "провисіли" на воротах Форстера у спробах вирвати бодай одне очко, однак захист "Саутгемптона" збоїв не дав.

Цією поразкою "шпори" дають змогу "Арсеналу" себе наздогнати, а "святі" обходять "Вест Хем" і піднімаються на 6 місце в турнірній таблиці.

Англія. АПЛ, 37 тур

"Тоттенхем" - "Саутгемптон" - 1:2

Голи: Сон, 16 - Девіс, 31, 72