УКР РУС

"Тоттенхем" розтрощив команду свого екс-наставника, "Халл" - за півкроку від подвигу. ВІДЕО

24 серпня 2014 Читать на русском

Відбулися ще два матчі другого туру АПЛ.

"Тоттенхем" - "Квінз Парк Рейнджерс" - 4:0 (3:0)

Голи: Шадлі, 12, 37, Дайєр, 30, Адебайор, 65

Попередження: Фер

"Халл Сіті" - "Сток Сіті" - 1:1 (1:0)

Голи: Єлавіч, 42 - Шоукросс, 83

Попередження: Робертсон - Бардслі, Діуф, Кркіч

На 14-ій хвилині вилучений Честер

Повернення Харрі Реднаппа на колись рідний стадіон виявилося провальним для авторитетного тренера. Вже з перших хвилин "шпори" взяли штрафний майданчик КПР у кільце, і на 12-ій хвилині Шадлі втілив у гол м'яку подачу Адебайора. "Обручі" могли зрівняти рахунок через кілька хвилин, проте Мет Філіпс, опинившись перед Льорісом, перекинув і кіпера, і ворота. Ну а згодом був бенефіс молодого Дайєра, який забив свій другий гол на старті чемпіонату, а також "дубль" Шадлі. Насер, до слова, виконав футбольний слем-данк, ефектно вколотивши м'яч у сітку з "другого поверху".

Після перерви нічого суттєво не змінилося, і хоча "Тоттенхем" дещо послабив свій натиск, гості пропустили ще й вчетверте. Роуз ювелірним пасом відшукав Адебайора, а той в дотик переправив м'яч у сітку. 4:0 - "Тоттенхем" йде без втрат і пропущених м'ячів.

В паралельному матчі "Халл" дуже швидко залишився у меншості, проте, на диво, зумів повести в рахунку - відзначився Нікіца Єлавіч. "Сток" дуже довго штурмував захисні барикади "тигрів" - ані Арнаутовіч, ані Крауч напару з Кркічем не могли пробити Макгрегора. Те, що не вдалося "рядовим", вдалося капітану команди. За десять хвилин до фінального свистка Раян Шоукросс врятував "гончарів" від другої поспіль поразки на старті.