УКР РУС

"Тоттенхем" розгромив "Уотфорд"

1 січня 2017 Читать на русском

У 19 турі чемпіонату Англії "Тоттенхем" на виїзді розбив "Уотфорд" з рахунком 4:1.

Вже до 10-ї хвилини матчу "Тоттенхем" повністю заволодів ініціативою у матчі. Підопічні Почеттіно втратили кілька хороших нагод забити. Однак проти бомбардира Кейна "джмелів" не врятувала вже ні стійка, ні воротар Гомес.

Спочатку Харрі продемонстрував чудову техніку. Перший гол форвард забив з дуже гострого кута, коли, здавалося, краще віддати передачу на партнера. А потім Кейн подвоїв результат, вигравши боротьбу за м'яч у карному майданчику суперників.

Ще до перерви "шпори" зробили рахунок 3:0. Це Аллі скористався помилкою захисту та вийшов один на один з воротарем. Деле легко переграв опонента. Вже після 15-хвилинного відпочинку Аллі оформив дубль. Півзахиснику асистував Кейн. Як і в першому випадку, лідеру "Тоттенхема" залишалось лише переграти воротаря.

Трохи виправитись в очах своїх фанатів господарям вдалось у компенсований арбітром час. Це Кабул замкнув дальній простріл з флангу.

Таким чином, "Тоттенхем" виходить на 3-тє місце в АПЛ з 39 очками. "Уотфорд" ж перебуває на 13-ій позиції – 22 пункти.

Англія. АПЛ, 19 тур

"Уотфорд" – "Тоттенхем" – 1:4 (0:3)

Голи: Кабул, 90+2 – Кейн, 27, 33, Аллі, 41, 46

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу