УКР РУС

"Тоттенхем" розгромив "Суонсі", "Лестер" поступився "Сандерленду"

3 грудня 2016 Читать на русском

У 14 турі АПЛ "Саутгемптон" програв "Крістал Пелас", а "Вест Бромвіч" втримав перемогу над "Уотфордом".

Протягом останніх двох місяців "Тоттенхем" здобув лише одну перемогу в усіх турнірах, що свідчило про кризу в грі команди. Однак сьогодні "шпори" були на висоті. Підопічні Маурісіо Почеттіно просто "повозили" "Суонсі", забивши 5 сухих голів. Кейн відкрив рахунок з пенальті, Сон під завісу першого тайму подвоїв перевагу, а після перерви дублями відзначилися Кейн та Еріксен.

"Лестер" поступово наближається до зони вильоту. Після сьогоднішньої поразки "Сандерленду" чинний чемпіон перебуває вже на 15 сходинці та випереджає небезпечну зону лише на 2 очки. А от "чорні коти" оформили третю вікторію в 4 матчах, що дозволило їм вибратися з дна турнірної таблиці.

"Крістал Пелас" нарешті перервав серію поразок, яка нараховувала вже 6 матчів. У середині першого тайму з інтервалом у три хвилини господарі "Селхерст Парк" двічі засмутили голкіпера "Саутгемптона" голами Бентеке та Томкінса, і цього вистачило, аби відсвяткувати довгоочікувану перемогу. А бельгійський форвард на останніх хвилинах встиг оформити дубль.

"Вест Бромвіч" завдяки перемозі над "Уотфордом" закріпився у верхній частині турнірної таблиці, а "Сток Сіті", здолавши "Бернлі", вийшов на 9 місце чемпіонату.

Англія. АПЛ, 14 тур

"Вест Бромвіч" – "Уотфорд" – 3:1

Голи: Еванс, 16, Брант, 34, Філіпс, 90+1 – Кабаселе, 59

Вилучення: Перейра, 84

"Крістал Пелас" – "Саутгемптон" – 3:0

Голи: Бентеке, 33, 86 Томкінс, 36

"Сандерленд" – "Лестер" – 2:1

Голи: Хут, 64 (аг), Дефо, 77 – Окадзакі, 80

"Сток Сіті" – "Бернлі" – 2:0

Голи: Волтерс, 20, Муньєса, 35

"Тоттенхем" – "Суонсі" – 5:0

Голи: Кейн, 39 (пен), 49, Сон, 45+1, Еріксен, 70, 90+2