УКР РУС

Тоттенхем розгромив Евертон

13 січня 2018 Читать на русском

В матчі 23 туру АПЛ Тоттенхем легко розгромив Евертон (4:0).

На старті гри ініціатива в матчі переходила від команди до команди. Тоттенхем трохи гостріше атакував, проте Евертон також мав свої моменти. Руні навіть забив, щоправда, з офсайду. А от Тоттенхем зумів відкрити рахунок. На 26 хвилині Ор'є класно навісив, а Сон Хин Мін переправив м'яч у ворота. Тоттенхем продовжував володіти перевагою, але в першому таймі голів більше не було.

А з початком другого тайму Тоттенхем подвоїв свою перевагу. Сон пройшов лівим флангом і зробив зручну передачу для Кейна, який замкнув вже в порожні ворота. А на 59 хвилині Дайєр зробив передачу з правого флангу і Харрі вискочив з-за спин захисників і переправив м'яч у ворота. Шпори були ближчими до ще одного забитого голу. Класний момент не реалізував Сон, не зумівши переграти Пікфорда у виході віч-на-віч. А от Еріксен на 81 хвилині зробив перевагу Тоттенхема ще більшою, після передачі Аллі пробивши у нижній кут воріт і встановив остаточний рахунок в матчі.

Завдяки цій перемозі Тоттенхем набрав 44 очки і зрівнявся за набраними балами з Ліверпулем. Евертон з 27 пунктами залишився на 9 місці.

Чемпіонат Англії 2017/18, 23 тур

Тоттенхем – Евертон – 4:0

Голи: Сон, 26, Кейн, 47, 59, Еріксен, 81