УКР РУС

Тоттенхем продемонстрував унікальні особливості майбутнього нового стадіону

7 вересня 2017 Читать на русском

Лондонський Тоттенхем продемонстрував неординарні якості свого майбутнього нового стадіону.

Тоттенхем опублікував відеоролик, в якому показав, яким чином новий стадіон клубу зможе приймати матчі англійської Прем'єр-ліги та поєдинки американського футболу.

Нова арена "шпор" буде використовувати унікальну в історії технологію викочування поля, яке буде розділене на три частини та рухатися завдяки спеціальним рейкам, повідомляє офіційний твіттер Тоттенхема.

На новій арені також будуть проводитись матчі американського футболу, оскільки ліга американського футболу інвестує певну суму в будівництво стадіону, вартість якого становить 1 млрд доларів США. В свою чергу в розпорядженні НФЛ будуть роздягальні і ігрове покриття, яке відповідатиме стандартам Національної футбольної ліги.

За неофіційною інформацією, НФЛ вже витратила більше 12 млн доларів на будівництво нового стадіону Тоттенхема, що будується поруч з колишнім стадіоном клубу "Уайт Харт Лейн", який вже почали зносити. Місткість нової арени складе 61 тисяч глядачів. Тоттенхем сподівається перебратися на новий стадіон перед початком сезону-2018/19.

Новий стадіон Атлетіко не витримав шторму та був затоплений – водоспад на трибунах