УКР РУС

Тоттенхем оголосив ім'я нового тренера – історичне призначення

6 червня 2023 Читать на русском

Лондонський клуб нарешті визначився з головним тренером після звільнення Антоніо Конте наприкінці березня.

Ангелос Постекоглу призначений новим наставником "шпор", інформує прес-служба клубу. Він став першим австралійцем в історії, який очолив клуб АПЛ.

Капітан Тоттенхема озвучив несподіване рішення – він може покинути команду

До роботи 57-річний фахівець приступить 1 липня, він підписав контракт на 4 роки. Тоттенхем вразила праця Постекоглу у Селтіку, який він тренував останні 2 сезони. Цього сезону "кельти" оформили требл, вигравши чемпіонат Шотландії, Кубок Шотландії та Кубок ліги.

"Анге приносить з собою позитивний менталітет та швидкий, атакувальний стиль гри. Він має великий досвід розвитку гравців і розуміння важливості зв'язку з академією – все, що важливо для нашого клубу. Ми раді, що він приєднається до нас під час підготовки до нового сезону", – заявив президент клубу Даніел Леві.

Нагадаємо, Тоттенхем завершив сезон АПЛ на 8 сходинці, пролетівши повз єврокубки. Претендентами на тренерське крісло називали, зокрема, Юліана Нагельсманна та Маурісіо Почеттіно.

АПЛ: Евертон красиво врятувався від історичного фіаско – Забарний не розбив серце Миколенку, чемпіон Англії 2016 вилітає