УКР РУС

"Тоттенхем" і "Арсенал" - без права на помилку. Анонс 33 туру АПЛ

9 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує всі 10 поєдинків чемпіонату Англії, серед яких виділяються дербі Лондона між "Вест Хемом" та "Арсеналом", а також домашній матч "Тоттенхема" із МЮ.

Субота, 9 квітня, 14:45

«Вест Хем» - «Арсенал»

«Каноніри» продовжують поступатися «Лестеру» 11 очками, щоправда, мають ще один матч у запасі. Відповідно, слабка надія на чемпіонство ще жевріє у серцях вболівальників «Арсенала». Команда у попередніх двох турах продемонструвала практично еталонний футбол, розбивши «Евертон» і «Уотфорд» із загальним рахунком 6:0. А от «Вест Хем», попри феноменальну гру Дімітрі Пайє, останні два поєдинки звів унічию. Заповітне четверте місце віддаляється від «молотобійців».

Травмовані: Бірам, Коллінз – Касорла, Окслейд-Чемберлен, Артета, Ремзі, Фламіні

Прогноз «Футбол 24»: 1:1

Субота, 9 квітня, 17:00

«Астон Вілла» - «Борнмут»

Бірмінгем уже давно вивісив білий прапор. Гості, скоріш за все, здобудуть колись неприступну «Віллу» навіть без масованого штурму. Три очки, взяті сьогодні, гарантують «вишням» елітну прописку на наступний сезон.

Травмовані: Амаві, Козак – Мінгз, Афобе

Дискваліфікований: Хаттон («Вілла»)

Прогноз «Футбол 24»: 0:2

«Крістал Пелас» - «Норвіч»

Зустріч борців за виживання. Дві поспіль перемоги дозволили «канаркам» відірватися від зони вильоту на 4 очки. Натомість «Пелас» може тільки мріяти про перемогу у 2016 році. Тиждень тому команда Пардью непогано погостювала на полі «Вест Хема», виборовши нічию. Можливо, нарешті їх прорве?

Травмовані: Аппіа, Макартур, Шамах – Тетті

Прогноз «Футбол 24»: 2:1

«Саутгемптон» - «Ньюкасл»

Дорогоцінний час витікає, як пісок крізь пальці, а Рафі Бенітесу не вдається налагодити командні механізми «Ньюкасла». Команда переконливо стоїть на виліт – і немає на те ради. Візит у гості до «святих» нічого оптимістичного «Ньюкаслу» не обіцяє.

Травмовані: Гардош – Крул, Тоні, Айдара, Гуд, Елліот

Дискваліфікований: Колбек («Ньюкасл»)

Прогноз «Футбол 24»: 3:1

«Суонсі» - «Челсі»

Валлійцям належить останній ривок – і прописка в АПЛ буде у кишені. Команда Франческо Гвідоліна імпонує якісною прагматичною грою і ефективністю стратегії італійського аленаторе. Цікаво буде поспостерігати за «лебедями» у зустрічі із потужним «Челсі», який у чемпіонаті категорично відмовляється капітулювати.

Травмовані: немає – Зума, Азар, Ремі, Террі

Дискваліфікований: Коста («Челсі»)

Прогноз «Футбол 24»: 1:2

«Уотфорд» - «Евертон»

Два міцні середняки чемпіонату останнім часом ходять у невдахах. «Евертон» програв у трьох попередніх турах, «Уотфорд» - у чотирьох. Хто перерве смугу невдач?

Травмовані: немає – Хібберт, Браунінг, Осман

Прогноз «Футбол 24»: 2:2

Субота, 9 квітня, 19:30

«Ман Сіті» - «Вест Бромвіч»

«Ман Сіті» вже занадто пізно боротися за титул. Тим паче, у Лізі чемпіонів все в команди Пеллегріні складається найкращим чином. На чемпіонат будуть кинуті трохи менші зусилля – достатні для того, щоб втримати четверту сходинку. А «Вест Бром» потрібно перемагати, звісно ж.

Травмовані: Сілва – Брант

Прогноз «Футбол 24»: 2:0

Неділя, 10 квітня, 15:30

«Сандерленд» - «Лестер»

У цьому матчі дуже ймовірні сюрпризи. Лідеру чемпіонату значно важче даються матчі із начебто простішими суперниками. «Сандерленд» вийде, як на останній бій – прірва між «котами» і рятівною зоною сягає вже 4 очок. Гості ж найімовірніше гратимуть прагматично – одного голу їм може вистачити для перемоги, як це було у чотирьох попередніх матчах.

Травмовані: Уотмор – немає

Прогноз «Футбол 24»: 0:1

Неділя, 10 квітня, 18:00

«Ліверпуль» - «Сток Сіті»

У мерсисайдців чемпіонат відходить на другий план, як і у «Ман Сіті». Головна мета «червоних» - перемогти у Лізі Європи і здобути путівку в ЛЧ. Проти «Стока» господарі вийдуть без травмованого капітана Джордана Хендерсона, який вилетів на два місяці – коліно.

Травмовані: Гомес, Інгз, Россітер, Бентеке, Лейва, Хендерсон – Батленд, Джонсон, Волтерс, Вілсон

Прогноз «Футбол 24»: 1:1

«Тоттенхем» - МЮ

«Червоні дияволи» близькі до того, щоб потіснити «Ман Сіті» із насидженого четвертого місця. Для цього потрібно продовжити переможну серію – поки що скромну, лише з двох матчів. «Шпорам» категорично заборонено втрачати очки. Ще один такий промах, як минулого тижня у Ліверпулі – і прощавайте, мрії про чемпіонство.

Травмовані: Бенталеб – Шоу, Руні, Кін, Швайнштайгер

Прогноз «Футбол 24»: 2:1

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Чому "Лестер" стане чемпіоном? Відповідь на головне запитання сезону