УКР РУС

Тоттенхем без проблем обіграв Ньюкасл

13 серпня 2017 Читать на русском

В матчі 1 туру Тоттенхем переміг Ньюкасл завдяки голам Деле Аллі та Бена Девіса.

Початок матчу для Ньюкасла не можна назвати вдалим, адже ще до перерви відбулись дві вимушені заміни в їх складі. Перший тайм проходив за невеликої переваги Тоттенхема, в якого дебютував Кайл Вокер-Петерс. Крістіан Еріксен кілька разів намагався забити дальнім ударом, але йому бракувало точності. Ньюкасл грав на швидких контратаках, але небезпечних моментів створити не вдавалось.

Другий тайм розпочався з вилучення. Джонджо Шелві підступно наступив на ногу Деле Аллі на очах в арбітра і залишив Ньюкасл у меншості. Вже за 4 хвилини Кейн мав нагоду вивести свою команду вперед, але Елліот зіграв надійно в цьому епізоді.

На 61 хвилині Тоттенхем повів у рахунку. Еріксен закинув м'яч у штрафний майданчик і Деле Аллі в падінні замкнув цю передачу. А на 70 хвилині після чудової комбінації за участі Аллі, Кейна та Еріксена другий гол в матчі забив Бен Девіс. Ньюкасл намагався відігратись на останніх хвилинах, але Тоттенхем вдало захищався і не дав сорокам пробити Льоріса. На 91 хвилині Кейн міг забити третій гол, але м'яч після його удару влучив в штангу.

Чемпіонат Англії 2017/18, 1 тур

Ньюкасл - Тоттенхем 0:2

Голи: Аллі, 61, Девіс, 70

Вилучення: Шелві, 48