УКР РУС

Тотовицький не може повернутися у "Кортрейк" через проблеми з візою: "До мене навіть бельгійська поліція приходила"

3 лютого 2017 Читать на русском

Український хавбек, права на якого належать "Шахтарю", розповів "Футбол 24", чому досі не повернувся в "Кортрейк", хоча пауза у чемпіонаті Бельгії вже закінчилася.

"У мене була віза "С". Вчасно не зробили документів – не знаю, з якої причини, – зізнався Андрій Тотовицький. – Ще поки перебував у Бельгії, до мене навіть поліція приходила. "Ти вже давно повинен був отримати ID-карту, чому досі її немає?" Телефоную адміністратору клубу. Він заспокоював: "Передай їм трубку, у тебе все нормально".

Коли я вирушав в Україну, то запитав: "У мене ж візи немає, як я повернуся у Бельгію?" Адміністратор мені скинув на email якийсь папірчик: "З його допомогою ти повернешся". Я спокійно поїхав.

Настав час повертатися. Приїхав в аеропорт. Взяв квиток, здав речі. Пройшов першу митницю. При посадці в літак митник попросив квиток. А я летів із Романом Безусом. "Ви летите по туристичній візі чи робочій?" – запитує. Ми: "По туристичній". Взяв мій паспорт і підрахував дні. Замість дозволених 90 днів перебування закордоном у мене були всі 120. "Іди по-доброму і забирай речі, щоб ми тобі відміни не писали".

Тривалий святковий період додатково ускладнив ситуацію футболіста. "Тільки 17 січня подав документи, 24-го їх відправили в Бельгію. Сиджу, чекаю. Що тут скажеш – серйозне недопрацювання клубу "Кортрейк". Через них вся ця проблема", – бідкається Андрій Тотовицький.

Тотовицький: Скоро почну співати "Марсельєзу" замість "Ще не вмерла"

Оренда півзахисника "Шахтаря" у "Кортрейку" розрахована до кінця сезону. За нову команду Тотовицький зіграв у чемпіонаті Бельгії 11 матчів, забив 2 м'ячі.

Незабаром "Футбол 24" опублікує велике інтерв'ю із Андрієм Тотовицьким.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу