УКР РУС

Торсільєрі: Не відчуваю себе в безпеці, але залишаюсь в "Металісті"

24 липня 2014 Читать на русском

Аргентинський захисник "Металіста" Марко Торсільєрі заявив, що залишитьсяв харківському клубі.

"Слава Богу, в Харкові не відбувається того, що показують по телевізору. Ми знаходимося в 250 км від військових дій, там, де впав малайзійський літак. Я не грав в "Металісті" відтоді, як перейшов в оренду в "Альмерію". Тепер настав час повернутися.

Потихеньку все налагоджується, хоча в перший час були припинені всі рейси через аварію літака. Я не відчуваю страх, хоча трохи хвилююся. У мене є контракт з "Металістом" і я повинен виконувати його.

Я розумію хлопців, які вирішили повернутися в Аргентину, у них є сім'ї і діти, їм буде дуже важко перебувати під тиском. Зараз не відчуваєш себе в безпеці. Скоро почнеться чемпіонат, будемо готуватися до Ліги Європи. У нас є свій перекладач, який допомагає нам в деталях зрозуміти, що відбувається в країні.

Дуже шкода, що конфлікт в Україні ніяк не закінчиться, страждає багато людей, які не заслуговують такої долі", - сказав Торсільєрі.

Нагадаємо, що співвітчизники Торсільєрі - Бланко, Соса, Гомес і Крістальдо відмовились повертатись в Україну з батьківщини.