УКР РУС

Торрес та острів'яни знову увійшли в історію. Іспанія - Таїті - 10:0. ВІДЕО

21 червня 2013 Читать на русском

У другому матчі Кубка Конфедерацій в Групі "B" чинні чемпіони світу та Європи познущались над скромними острів'янами.

Судячи з передматчевих коментарів гравців національної команди Французької Полінезії, вони й самі розуміли, що на них чекає справжнє футбольне згвалтування: "Ми не думаємо про сором та про те, що пропустимо багато. Якщо Іспанія захоче, то заб'є нам десять голів. Та наше завдання, просто вийти на поле та битись", - сказав воротар Таїті Мікаель Рош.

Як бачимо, кіпер острів'ян таки наврочив. Іспанці, які вийшли на матч не зовсім основним складом, хоча в такої збірної, напевно, не основних футболістів немає, розпочали справжнє футбольне згвалтування вже на п'ятій хвилині. Саме тоді, Торрес розпочав свій похід за покером. Ще в першому таймі Вілья встиг оформити дубль, не забув розписатись у воротах суперників і Сілва.

Та, як виявилось в другому таймі, результат Ямайки(0:5 проти Аргентини) був би для Таїті чимось фантастичним. Вілья таки оформив хет-трик, а Фернандо Торрес і взагалі увійшов в історію. "Ель Ніньйо" став першим футболістом, який забивав три і більше м'ячів на двох поспіль Кубках Конфедерацій, та повторив досягнення легендарного Рауля, забивши чотири м'ячі у матчі за збірну. Щоправда, мав можливість Фернандо відзначитись і вп'яте та не зумів реалізувати пенальті, влучивши у поперечку. А добили Таїті Мата та Сілва, який оформив дубль.

Отже, іспанці, розтрощивши острів'ян, продовжують впевнено лідирувати в своїй групі. Таїті ж повторює особистий антирекорд з 2004 року(0:10 проти Нової Зеландії).

Склади команд:

Іспанія: Рейна, Аспілікуета, Альбіоль, Рамос, Монреаль, Мартінес, Мата, Сілва, Касорла, Вілья, Торрес

Таїті: Рош, Ваіруа, А. Теау, Лудівійон, Каруан, Айтамі, Бурбар, Лемейр,  Шон-Ю, Етаме, Дж. Теау,

 

Іспанія - Таїті - 10:0

Голи: Торрес, 5, 33, 57, 79 Сілва, 31, 89 Вілья, 39, 49, 64, Мата, 66