УКР РУС

Топ-новини: Жінка вперше розсудить матч УПЛ, Ярмоленко ризикує втратити місце у збірній

30 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест футбольних новин за минулу добу.

Товариські матчі
завершено
-

1. Євген Коноплянка одужує швидше, ніж очікувалось. Українець зможе допомогти "Севільї" у наближчому матчі Прімери проти "Реал Сосьєдада".

2. Бейл побачив позитив у поразці Уельсу збірній Україні. За словами зірки "Реала", з цього програшу можна винести потрібні уроки перед Євро-2016.

3. Коментатор Віктор Вацко, проаналізувавши коментар Андрія Шевченка після мачу Україна - Уельс, висловив припущення, що півзахисник нашої національної команди Андрій Ярмоленко може втратити місце у стартовому складі на Євро-2016. На думку Вацка, цілком ймовірний варіант, що на чемпіонаті Європи у Франції тренерський штаб може пожертвувати атакувальним потенціалом команди заради компактності та прагматичності, які здатні принести "козакам" потрібні результати.

4. Футболістку Алекс Морган визнали найсексуальнішою спортсменкою планети. Американка, до речі, чемпіонка світу в складі своєї національної команди.

5. Драговіч та Алаба програли боротьбу за звання найкращого футболіста Австрії 2015 року. Цю престижну нагороду отримав нападник "Сток Сіті" Марко Арнаутовіч.

6. Форвард ПСЖ та збірної Швеції Златан Ібрагімовіч заявив, що може влітку завершити кар'єру. За словами шведа, він би був не проти піти з футболу на піку своєї форми.

7. Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів, що готовий до того, що з команди влітку піде Андрій Ярмоленко. За словами тренера, було б нечесно втримувати півзахисника. Більше того, коуч киян впевнений, що "синьо-білі" підсиляться кількома якісними футболістами, аби на рівні конкурувати з "Шахтарем" в чемпіонаті України та іншими командами у Лізі чемпіонів.

8. Катерина Монзуль розсудить "Волинь" та "Чорноморець" у 20-му турі чемпіонату України. Арбітр ФІФА стане першою жінкою, що судитиме матч УПЛ у якості головного арбітра. Про інші суддівські призначення на 20-ий тур вітчизняної першості ви можете прочитати ТУТ.

9. Фанати Польщі можуть влаштувати провокації під готелем збірної України під час Євро-2016. Принаймні, таке застереження озвучив голова служби охорони національної команди. Олександр Загородній розказав й про інші заходи безпеки нашої збірної. А ось найбільш небезпечним матчем для підопічних Фоменка очільник "сек'юріті" називає зустріч у Марселі з поляками. На його думку, багато фанатів "біло-червоних" захочуть влаштувати справжні "махачі".

10. Тема товариських поєдинків:

Збірна Німеччини без проблем розгромила італійців

Англія вдома поступилась Нідерландам

Національна команда Франція впоралась із Росією

Португалія виявилась сильнішою за Бельгію

Збірна Австрії з Драговічем програла Туреччині