УКР РУС

Топ-новини. Збірна України відхрещується від політики, фанати "Карпат" підставляють Львів

22 березня 2016 Читать на русском

Команда Михайла Фоменка розпочала свій перший збір у році проведення Євро-2016, а фанати львівських "Карпат" стали об'єктом критики через расистську провокацію.

Товариські матчі
завершено
-

"Селезньова і раніше не викликали", або Збірна без політики

Голкіпер збірної України і "Динамо" Олександр Шовковський зізнається, що в Росію не поїхав би, але українських футболістів, що наважились на такий крок, не засуджує. Десь у такому ж дусі висловлюються більшість гравців національної команди.

Анатолій Тимощук з жалем відзначає, що у футбол пролізла політика і пригадує, що Євген Селезньов і раніше не отримував виклик в збірну. Андрій Ярмоленко закликає не зважати на чемпіонати, а викликати найсильніших.

Екс-партнер Селезньова Руслан Ротань відверто розраховує ще не раз пограти з екс-дніпрянином за збірну. Ну, а від імені збірної України було остаточно заявлено: жодної політики, українці з чемпіонату Росії просто не підходять збірній через свою ігрову форму.

Якщо ж раптом Фоменку не вистачатиме гравців, Мілевський завжди готовий. Артем зізнався, що тема збірної України є болючою для нього.

Витискати максимум допоможе і новий тренер-помічник Андрій Шевченко, якого тепло прийняли у новій ролі українські збірники. Не інакше, як Андрій Миколайович, - Олег Гусєв добре знає, як треба називати колишнього партнера по "Динамо". Сам же Шева оцінив гру Артема Кравця і пошкодував про травму Коноплянки, адже зірвався завжди бажаний візит до Мадрида.

Ще одна тема - це кількість травмованих і хворих, що за ери Фоменка нині є ледь не рекордною. Футбол він, звісно, поза політикою, але цікавий факт: на думку тренерського штабу збірної України, після переїзду в казанський "Рубін" ще вчора повноцінний кандидат Андрій Пилявський не дотягує навіть до рівня Артема Путівцева і Євгена Селіна, покликаних замінити Євгена Хачеріді та Ярослава Ракицького. Через травми, до слова, пропустили перше тренування "синьо-жовтої" дружини Олег Гусєв і Денис Бойко.

Фанати "Карпат" перейшли межу

Освистати свого гравця ще півбіди, буває з кожним. Але обзивати темношкірого гравця "мавпою", це вже за гранню добра і зла, принаймні в рамках нинішнього цивілізованого світу. Фанати "Карпат" добряче підставили і Львів, і свій клуб.

Як виправдання називають боротьбу проти політики Юрія Дячука-Ставицького. Згаданий гендиректор "Карпат", до слова, расистських вигуків на адресу Окечукву не почув. На відміну від тренера "Карпат" U-19.

Анонс: Україна vs Англія (International Challenge Trophy)

Сьогодні молодіжна збірна України U-20 зійдеться в бою проти однолітків з Англії. Початок о 15:00. Якщо ж ви шукаєте, де подивитись, то ось вона трансляція - організує Федерація футболу України. І на тому спасибі.

Не пропустіть сьогодні й текст "Футбол 24" про подвиги футболістів у порноіндустрії. Має бути гаряче.