УКР РУС

Топ-новини: Ярмоленком цікавиться "Борусія" Д, як українському фану поїхати на Євро-2016

16 січня 2016 Читать на русском

Дортмундська "Борусія" зацікавлена в послугах Андрія Ярмоленка, все, що треба знати українцю, відвідуючи Євро-2016 та бонусні кралечки Бурди і Лавессі. А також Коноплянка спробує увірватися в єврокубки через "Малагу", а "Ліверпуль" на "Енфілді" прийматиме принципового суперника - МЮ.

Дортмундська "Борусія" офіційно звернеться до "Динамо" щодо Ярмоленка

Спортдир "Борусії" Міхаель Цорк має приїхади до Києва, щоб зробити офіційну пропозицію щодо Андрія Ярмоленка. За інформацією німецького видання Bild, клуб запропонує за українця 30 мільйонів євро.

Окрім цього наставник киян Сергій Ребров не заперечив трансфер Ярмоленка. Головний тренер "Динамо" навіть зізнався, що готовий до трансферу Андрія у будь-який момент.

Що потрібно знати українцю, який поїде на Євро-2016 до Франції

Усе, що потрібно знати українському вболівальнику, який зібрався підтримувати збірну України у Франції, дізнайтеся у нас.

Відвідайте усі матчі української команди. Також дізнайтеся, як добратися до Франції. І де проживати під час Євро-2016. "Футбол 24" дослідив тему й дав відповіді на всі питання, що турбують українського вболівальника перед поїздкою до Франції, щоб підтримати збірну України на її другому чемпіонату Європи.

Бонус. Кралечки Бурди та Лавессі

Прекрасна друга половинка Микити Бурди похизувалася своїми формами під південним сонцем. А от модель, знайома з Лавессі, просто вражає своїми принадами, якими вона без комплексів готова поділитися з усім світом.

Також знайдете космічне досягнення Роналдінью, зустріч Кополовця і Федецького та дізнаєтеся про будні Тараса Степаненка.

Анонс

Екс-гравець "Шахтаря" Бека Вачіберадзе розповість в ексклюзивному інтерв'ю "Футбол 24" про своє розставання з донецьким клубом. Та про життя в Іспанії. Зараз Бека захищає кольори "Бетіса".

Також не прогавте інтерв'ю для "Футбол 24" від колишнього віце-президента ФФУ Сергія Стороженка. Він розкаже про порятунок харківського "Металіста". І, забігаючи трохи наперед, скажемо, що справи у харків'ян не безнадійні.

Також сьогодні Євген Коноплянка спробує із "Севільєю" перемогти "Малагу" та увірватися в зону єврокубків Прімери.