УКР РУС

Топ-новини: Україна представила форму на Євро-2016, "Бенфіка" й ПСЖ - у чвертьфіналі Ліги чемпіонів

10 березня 2016 Читать на русском

ФФУ презентувала нову форму збірної України, в якій команда зіграє на Євро-2016 у Франції, "Бенфіка" принизила російський "Зеніт" і пробилася в чвертьфінал ЛЧ, Ібрагімовіч приносить першу перемогу ПСЖ в Англії й путівку в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Збірна України отримала форму на Євро-2016

Федерація футболу України офіційно презентувала новий дизайн екіпіровки, в якій національна команда зіграє на Євро-2016.

На презентації збірну України представляв лише головний тренер Михайло Фоменко. Футболісти були відсутні через щільний графік матчів.

А першими надягли футболки нової форми посли національної команди: Притула, Джамала, Василюк (засновник гурту "Тінь Сонця"), Роберто Моралес та Денисов. Амбасадори нашої збірної залишилися задоволеними та вірять, що форма стане фартовою для українських футболістів.

"Бенфіка" та ПСЖ вийшли у чвертьфінал ЛЧ

Стали відомі ще два учасники 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Лісабонська "Бенфіка" здолала "Зеніт" у Петербурзі. Хоча до 85 хвилини португальці поступалися. Та гостям "Петровського" вистачило 10 хвилин, щоб здобути другу перемогу в протистоянні із пітерцями.

Четвертим учасником 1/4 фіналу ЛЧ став французький ПСЖ. Парижани завдяки голам Рабйо та Ібрагімовіча без особливих проблем і зусиль пройшли лондонський "Челсі".

Парижани здобули історичну першу перемогу в Англії. А Златан Ібрагімовіч забив свій 30 м'яч у 31 останньому матчі за клуб і збірну. Загалом для шведа гол у ворота Куртуа став 50 у єврокубках і 100 для ПСЖ у сезоні 2015/2016 в усіх турнірах.

Анонс

Донецький "Шахтар" зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти бельгійського "Андерлехта". Матч відбудеться на "Арені Львів" о 20:05 за київським часом.

Також у межах другого за престижністю турніру Європи на глядачів очікує культове протистояння між "Ліверпулем" та МЮ. Поєдинок стартує о 22:05 за Києвом. Покаже гру телеканал "Футбол 2".

Не пропустіть теж протистояння в Лізі Європи між дортмундською "Борусією" та лондонським "Тоттенхемом". Українське телебачення в прямому ефірі матч не покаже. Ще цікавими будуть зустрічі між "Вільяреалом" і "Байєром" та "Атлетіком" і "Валенсією".

"Севілья" Євгена Коноплянки завітає в гості до "Базеля". Гра розпочнеться паралельно із матчем "Шахтар" - "Андерлехт" (20:05 за Києвом). Поєдинок покажуть в прямому ефірі на телеканалі "Футбол 2".