УКР РУС

Топ-новини: Україна натужно била Кіпр, Кройф програв війну з раком

25 березня 2016 Читать на русском

Збірна України провела свій перший матч у 2016 році, легенда Нідерландів, "Аякса" і "Барселони" Йохан Кройф відійшов у вічність, а екс-гравець збірної Англії остаточно сів за грати.

Товариські матчі
завершено
-

Україна ледь не догралась з Кіпром, 5 дебютантів у збірній

Команда Михайла Фоменка виграла у своєму стилі: важко, напружено, даючи шанси супернику. Кіпр ними не скористався, хоча мав більш ніж достатньо нагод зрівняти рахунок. Та перша гра українців в рік Євро завершилась позитивно, тому аж надто розпачати немає підстав.

Тим паче, що це перемога України №100 в історії - цифра дня, як не крути! Порадіємо і за не до кінця здорового Тараса Степаненка, якому вистачило характеру виправитись за свій промах і зіграти за форварда у вирішальному епізоді матчу.

Переїхати у маленьке польське село з великого Харкова і дебютувати у національній збірній - місія здійсненна, якщо ти Артем Путівцев. Такі часи, такі звичаї: з Польщі зараз у "синьо-жовту" дружину поближче буде, ніж з Росії. Прем'єрному прикладу екс-гравця "Металіста", щоправда обійшлось тут без переїзду закордон, послідували по 2 гравці "Шахтаря" і "Зорі", які також дебютували за головну команду України.

До слова, майбутні суперники команди Фоменка Уельс (28 березня) і Північна Ірландія (на Євро-2016) підписали бойовий британський мир.

Йохан Кройф (1947-2016) - вічна пам'ять легенді

Нідерландський бог футболу таки програв війну з раком, в якій ніби вже повів у рахунку. Йохана Кройфа не стало на 69-му році життя. Футбольний світ жваво відреагував на смерть екс-нападника і тренера "Барселони".

Фанати каталонського клубу просять дати ім'я Кройфа арені "Камп Ноу". Чи поступиться комерція людській величі, дізнаємось незабаром. Ну, а поки Нідерланди з Францією перервуть свій нинішній матч на 14-й хвилині на честь Йохана.

Адам Джонсон сів у тюрму за секс з дитиною, а міг і за зоофілію

Екс-вінгер збірної Англії, "Ман Сіті" та "Сандерленда" переживає ще крутіше падіння, ніж ми могли уявити. Коли досягаєш дна, знизу таки стукають. Джонсон, крім захоплення неповнолітніми дівчатами, попався на екстремальному порно з тваринами, тож Адам ще легко відбувся.

Анонс

До вашої уваги сьогодні на "Футбол24" будуть представлені 20 фото, які доведуть, що Володимир Кличко - цілком собі футбольна людина. Принагідно вітаємо легенду українського і світового боксу з 40-річним ювілеєм.

Не пропустіть сьогодні й велике інтерв'ю з капітаном "Динамо" Олександром Шовковським, частину 1.

День легенд продовжать правила життя величного Йохана Кройффа - буде, про що почитати.

Нікуди не дінуться від вашого пильного ока наші підсумки матчу Україна- Кіпр: аналіз, оцінки, висновки.

За доброю традицією, у п'ятницю ввечері дружно переглядаємо/читаємо Твіттеріаду про те, як пройшов тиждень зірок футболу і їхніх розкішних дівчат.