УКР РУС

Топ-новини: Травма завадить Коноплянці зіграти за збірну України, вирішальна битва "Динамо" за чвертьфінал Ліги чемпіонів

15 березня 2016 Читать на русском

Євген Коноплянка отримав серйозну травму у матчі за "Севілью", "Динамо" зіграє матч-відповідь 1/8 Ліги чемпіонів проти "Ман Сіті".

Один з лідерів збірної України Євген Коноплянка пропустить березневі матчі національної команди через травму, отриману в матчі "Севільї" проти "Вільяреала". За чудову гру у цьому ж матчі один зі спонсорів клубу подарував Коноплянці ящик пива.

"Динамо" вирушило на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Ман Сіті" з кадровими втратами. Стало відомо, що ключовий хавбек "Динамо" Сергій Рибалка не зіграє проти "містян" і ризикує вилетіти надовго.

На передметчевій прес-конференції наставник киян Сергій Ребров розповів про налаштування команди на поєдинок. На прес-конференції Андрій Ярмоленко зазначив, що "Динамо" набрало форму та з оптимізмом дивиться на гру з "Ман Сіті".

У свою чергу наставник "Ман Сіті" Мануель Пеллегріні зауважив, що його команда вийде на поле, забувши про результат першого матчу.

У Кубку Англії відбулось жеребкування пар 1/2 фіналу турніру.

А от в чемпіонаті Англії "Лестер" продовжив чемпіонську ходу, мінімально обігравши "Ньюкасл".

Анонс

Сьогодні, 15 березня, визначаться ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів. "Атлетіко" вдома протистоятиме ПСВ, а "Динамо" докладе усіх зусиль, аби перехилити шальки терезів на свою користь у виїзному матчі проти "Ман Сіті". Читайте анонси обох поєдинків на нашому сайті.