УКР РУС

Топ-новини: Скрипник тріумфує, "Динамо" U-19, Кравець і Швед вилітають

10 лютого 2016 Читать на русском

Українці Віктор Скрипник і Артем Кравець чвертьфінал Кубка Німеччини завершили з різним успіхом, а молодіжка київського "Динамо" вразила моторошною поразкою від "Мідлсбро" і вильотом з Юнацької Ліги УЄФА.

Кубок Німеччини: Скрипник у півфіналі, Кравець дебютує і програє

"Вердер" під орудою українського наставника Віктора Скрипника прибив чергового фаворита. У чвертьфіналі Кубка Німеччини жертвами "музик" з Бремена стали "фармацевти" з леверкузенського "Байєра".

А ось команда форварда "Динамо" Артема Кравця створити сенсацію не спромоглась. Шкода, адже українець дебютував і в основі швабів, і в Кубку Німеччини і зовсім без моментів не обійшовся. Дортмундська "Борусія" довела, чому є єдиним більш-менш конкурентом "Баварії" у Бундеслізі.

"Динамо" U-19 до Києва їде на щиті, Швед також вилітає

Перші матчі раунду плей-офф Юнацької версії Ліги чемпіонів - Ліги УЄФА - пройшли з мінорним акордом для українців. Від київського "Динамо" U-19 чекали, чого завгодно, але не 0:5 від однолітків з англійського "Мідлсбро". Можливо, так вплинула атмосфера стадіону дорослої команди - "Ріверсайд"?

Екс-нападник "Карпат" Мар'ян Швед вийшов у стартовому складі "Севільї" U-19, але його команда також вилетіла з Юнацької Ліги УЄФА без особливих шансів. "Аякс" ще раз дав привід поговорити про феноменальну школу молодих талантів.

"Карпати" і "Дніпро" на позитиві, а для УПЛ готують революцію

З "Карпат" найближчим часом знімуть трансферний бан. Принаймні в цьому переконує в.о. гендиректора львівського клубу Юрій Дячук-Ставицький.

"Дніпро" тріумфально провів завершальний спаринг на зборах в Іспанії, розгромивши тамтешню "Марбелью".

А тим часом перший офіційний кандидат у президенти української Прем'єр-ліги Володимир Геннінсон знає, як зробити революційні реформи в УПЛ.

Анонс

Українські гранди продовжують підготовку до плей-офф ЛЧ і ЛЄ. "Динамо" зіграє з представником іспанської еліти "Малагою", а "Шахтар" поміряється силами з данським "Раннерсом", куди ось-ось може перейти український нападник Юрій Яковенко. Обидва матчі стартують синхронно о 19:30 за Києвом.

У Європі "Баварія" битиме "Бохум" на виїзді на шляху до 1/2 Кубка Німеччини. А "Валенсія" спробує відмити ганьбу від 0:7 у матчі-відповіді Кубка Іспанії з "Барселоною" за крок до фіналу. "Бешикташ", за який ніяк не дебютує голкіпер збірної України й улюбленець турків Денис Бойко, чекає кубковий плей-офф з "Коньяспором".

А ще на вас чека друга частина великого інтерв'ю із легендарним коментатором Сергієм Савелієм, який, зокрема. пояснить, чому не хоче і навіть боїться їхати в Росію. Не пропустіть і ексклюзивну розмову з українським легіонером Кирилом Ковальчуком про життя і футбол у Туреччині, а також "Металіст".

Екс-"динамівець" і чемпіон Європи-2009 перейшов з футболу у поліцію. Це привід згадати, що сталось з учасниками тієї чемпіонської збірної України, матеріал про яку також сьогодні на "Футбол 24" .