УКР РУС

Топ-новини: Шовковський шукає доньку, "Ліверпуль" показав "Динамо", як розправитись з "Ман Сіті"

3 березня 2016 Читать на русском

Жива легенда київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський звернувся до поліції, щоб ті допомогли йому в пошуках доньки, відбулися матчі мідвіку в провідних європейських чемпіонатах, українська Прем'єр-ліга втрачає ще одну команду.

Шовковський попросив поліцію знайти доньку

Олександр Шовковський звернувся із заявою до Національної поліції України. Воротар "Динамо" розшукує свою доньку, яка проживає разом із колишньою дружиною Олександра - Альоновою Ольгою. Справа в тому, що його донька Олександра не відповідає на дзвінки та наразі йому невідомо про її місце перебування. Відтак 41-річний гравець просить, щоб правоохоронці встановили місце перебування його доньки та у випадку виявлення порушення притягнути винних осіб до відповідальності.

Нагадаємо, влітку 2015 року Шовковський вирішив розлучитись з Ольгою Альоновою, однак на черговому засідання у рамках шлюборозлучного процесу суддя так і не виніс рішення про офіційне розірвання союзу футболіста та модельєра. Проте вже в жовтні 2015 року пару офіційно розвели.

Мідвік потішив захоплюючими поєдинками

Зокрема, в Іспанії "Севілья" Євгена Коноплянки вдома мінімально здолала скромний "Ейбар", однак українець весь поєдинок просидів на лаві запасних. Перемогли і підопічні Гарі Невілла - вікторію "Валенсії" приніс точний постріл росіянина Дениса Черишева.

Щодо решти цікавих поєдинків, то "Реал" дещо реабілітувався за поразку від "Атлетіко" в минулому турі, впевнено здолавши іншу валенсійську команду "Леванте", а зусиль екс-"карпатівця" Лукаса виявилось замало, і його "Депортіво" зазнав прикрої поразки від "Атлетіка" з Більбао.

Дещо несподівані результати подарувала німецька Бундесліга. Тут варто відзначити другу поразку в сезоні мюнхенської "Баварії", яка цього разу поступилась "Майнцу". Проте потішив своїх уболівальників бременський "Вердер", який на виїзді сенсаційно розтрощив леверкузенський "Байєр" із рахунком 4:1. Щоправда зовсім протилежний настрій у Артема Кравця та його "Штутгарта", оскільки "шваби" зазнали нищівної поразки від менхенгладбахської "Борусії".

Видовищними матчами, як завжди, потішила англійська Прем'єр-ліга. Перш за все відзначимо упевнений реванш "Ліверпуля" за поразку в фіналі Кубку англійської Ліги - цього разу "червоні" просто розбили зірковий " Ман Сіті". Додамо, що невдач також зазнали "Арсенал" і "Тоттенхем", а МЮ мінімально здолав "Уотфорд".

Окрім поєдинків регулярних чемпіонатів, відбулись і кубкові матчі. В Україні "Шахтар" четвертував "Ворсклу" в першому чвертьфіналі Кубку України, а "Волинь" і "Зоря" розписали нічию. Проте справжню кубкову гру продемонстрували італійські "Ювентус" та "Інтер", які лише в серії післяматчевих пенальті визначили, хто з них отримає путівку до фіналу.

Мінус одна команда в УПЛ

Тільки-но запорізький "Металург" почав виплачувати борги, як стало відомо, що команда більше не зіграє в УПЛ. Відповідно не відбудеться і матч 17 туру, в якому запоріжці повинні були приймати ужгородську "Говерлу". Додамо, що "чорно-червоно-жовті" мають намір заявитися до Другої ліги.

На фоні такої невеселої новини з'явилась ще одна, від якої кам'янієш від подиву - екс-голкіпер "Металурга" Максим Старцев став заступником президента Федерації футболу Криму. Тепер 36-річний воротар допомагатиме новопризначеному президенту Сергію Бородкіну, якого низка ЗМІ називають колишнім бізнес-партнером і другом російського глави Криму Сергія Аксьонова.

Анонс

Сьогодні на "Футбол 24" Ви матиме змогу прочитати ексклюзивне інтерв'ю з екс-чемпіоном Європи Дмитром Кушніровим, який розповість про різноманітні цікавинки служби в новій українській поліції. Крім того, не прогавте наш матеріал про "Лестер", де ми розмірковуватимемо, чому "лиси" можуть здобути чемпіонство.

Не забувайте і про матчі за участю улюблених команд. Цього разу видовищним футболом нас має потішити лише Прімера, і тут в основному увага буде прикута до поєдинку між "Райо Вальєкано" та "Барселоною". Чи вразять нас каталонці зі своїм неперевершеним лідером Лео Мессі новими рекордами? А відповідь на це питання ми дізнаємось увечері.