УКР РУС

Топ-новини: Ще один українець буде грати в Іспанії, визначаться перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

8 березня 2016 Читать на русском

Ще на одного українця в іспанській першості стане більше, Артем Мілевський знову відіграв повний матч за "Конкордію", стартують матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Панфілов перебирається до Іспанії

22-річний екс-гравець київського "Динамо" В'ячеслав Панфілов поповнить склад одного з клубів Сегунди. Відзначимо, що цього зимового трансферного періоду нападник вирішив не продовжувати контракт із "біло-синіми" , проте тиждень тому пройшов медогляд в Іспанії й тепер чекає на позитивну відповідь.

Додамо, що у столичному клубі Панфілов провів понад 5 сезонів, виступаючи за молодіжну та другу команду киян. За останні 3 сезони в складі "Динамо-2" форвард зіграв у 32 поєдинках і забив лише 3 голи. Крім того, в сезоні-2014/15 він захищав кольори ужгородської "Говерли" на правах оренди - 4 гри в УПЛ і 2 в Кубку України.

Мілевський продовжує прогресувати

Артем Мілевський дуже хоче повернути свою минулу форму, принаймні робить все для цього. Екс-нападник збірної України вже вдруге провів повний матч за "Конкордію". Хоча цього разу не забив, проте протягом всього поєдинку діяв досить непогано.

Сама ж гра проти "Тімішоари" завершилась "сухою" нічиєю, а "Конкордія" продовжує перебувати в зоні вильоту.

Анонс

Сьогодні розпочинаються матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зокрема, "Вольфсбург" прийматиме "Гент", а мадридський "Реал" на "Сантьяго Бернабеу" зустрінеться з "Ромою". До слова, остання пара якраз і стане центральним матчем дня.

Відзначимо, що "вершкові" вже майже однією ногою в чвертьфіналі, оскільки римлянам буде дуже складно після домашніх 0:2. Проте "Рома" зараз набрала хід, про що свідчить розгромна перемога над "Фіорентиною". Впевнений в силі "вовків" і наставник мадридців Зінедін Зідан.

Також на нашому сайті Ви зможете прочитати спеціальний матеріал, присвячений 8 березня, в якому "Футбол 24" розповість про тих жінок, які зі своїми "футбольними" половинками не заради грошей, а допоможе нам в цьому їх успішна сольна кар'єра.