УКР РУС

Топ-новини: "Шахтарю" дістався "Андерлехт", ФІФА обрала нового президента

27 лютого 2016 Читать на русском

Донецький "Шахтар" в 1/8 фіналу Ліги Європи зіграє проти бельгійського "Андерлехта", а Джанні Інфантіно став новим президентом ФІФА.

На шляху до Базеля - "Андерлехт"

Донецький "Шахтар" дізнався ім'я чергового суперника, з яким доведеться зіграти у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. На "гірників" чекає два матчі проти бельгійського "Андерлехта", який в 1/16 фіналу турніру переміг грецький "Олімпіакос".

Відзначимо, що перший матч "гірники" зіграють у Львові 10 березня. До слова, сьогодні розпочинається продаж квитків на цей єврокубковий поєдинок.

Також до вашої уваги інші пари 1/8 фіналу Ліги Європи. Хочеться виділити відразу кілька цікавих протистоянь - це "Атлетік" - "Валенсія", МЮ - "Ліверпуль" та "Борусія" - "Тоттенхем", до яких, мабуть, буде прикуто найбільше уваги зі сторони європейських ЗМІ та шанувальників футболу.

Інфантіно - президент ФІФА

Новим президентом ФІФА став представник від УЄФА Джанні Інфантіно. Відзначимо, що відомий футбольний функціонер переміг на виборах лише у другому турі, позаяк у першому йому не вдалося набрати необхідної кількості голосів.

До слова, сам Інфантіно після перемоги заявив, що увесь світ буде пишатися ФІФА, а його попередник Йозеф Блаттер розповів, що Інфантіно володіє всіма якостями, щоб продовжити роботу у цій організації.

Анонс

27 лютого на вас чекають матчі європейських чемпіонатів. Окремо відзначимо зустріч "Вольфсбурга" та "Баварії" в Бундеслізі, а також центральний матч 26 туру Прімери - "Реал" - "Атлетіко".

Також "Футбол 24" підготував матеріал про грузинського захисника київського "Динамо" кінця 90-х - Каху Каладзе, який сьогодні святкує 38-й день народження.