УКР РУС

Топ-новини: "Шахтар" зіграє з грозою авторитетів в 1/4 ЛЄ, донька Шовковського досі не повернулась

19 березня 2016 Читать на русском

Стало відомо, хто протистоятиме донецькому "Шахтарю" в чвертьфіналі Ліги Європи, голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський досі розшукує доньку, дирекція української Прем'єр-ліги затвердила дати матчів-відповідей 1/4 фіналу Кубку України.

1/4 фіналу ЛЄ: "Шахтар" зустрінеться з "Брагою"

За результатами жеребкування, в чвертьфіналі другого за значимістю клубного змагання Європи "гірники" зустрінуться з непоступливою "Брагою". До слова, донечанни дізналися про суперника на висоті 11 тисяч метрів. Однак у захисника Ярослава Ракицького було передчуття, що випадуть саме португальці - він навіть побився об заклад щодо цього із Василем Кобіним.

Інші ж гравці донецької команди переконані, що "Брага" - непростий суперник. Зокрема, Максим Малишев стверджує, що необхідно буде викластися на всі 100%, щоб вийти в півфінал, а Олесксандр Кучер своєю чергою згадав, як "гірники" зустрічались з португальськими "гармашами" 5,5 років тому.

Додамо, що головний тренер "Браги" Паулу Фонсека вважає "Шахтар" одним із фаворитів Ліги Європи та спробує нівелювати атакувальну міць підопічних Мірчі Луческу за допомогою контратак.

Донька Шовкоського досі за кордоном

Капітану київського "Динамо" не позаздриш. Справа в тому, що його колишня дружина Ольга Альонова досі не привезла доньку гравця в Україну, незважаючи на закінчення терміну дії дозволу на виїзд.

Станом на 18 березня 2016 року Олександра Шовковська перебуває за межами України та вже майже місяць не відвідує школу.

Нагадаємо, на початку поточного місяця голкіпер "Динамо" звернувся із заявою до національної поліції, щоб ті допомогли йому знайти доньку. Згодом правоохоронці з’ясували, в яку країну вивезли маленьку Олександру.

Стало відомо, коли відбудуться матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку України

На одне резонансне питання в українському футболі стало менше. Матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку України відбудуться наприкінці березня та на початку квітня.

Нагадаємо, що УПЛ перенесла перші матчі 1/4 фіналу Кубку України з грудня на березень, однак згодом ФФУ на підставі побажання тренерського штабу збірної України внесла пропозицію, щоб перші поєдинки цієї стадії провести 28 лютого, а 2 березня - матчі-відповіді, проте клуби Прем'єр-ліги виступили проти такого сценарію. У підсумку перші чвертьфінали відбулися на початку березня, а дата матчей-відповідей до вчорашнього дня залишалась невідомою.

Анонс

У провідних європейських чемпіонатах і в Україні відбудуться чергові тури, які, між іншим, вже стартували в Німеччині та Іспанії. Сьогодні ж в Бундеслізі всі вболіватимемо за бременський "Вердер" українського наставника Віктора Скрипника, який прийматиме "Майнц", а в Італії найцікавішим буде протистояння "Роми" та "Інтера". Мусить потішити нас гарним футболом і АПЛ, а центральним матчем дня цієї першості буде зустріч "Евертона" та "Арсенала". Щодо України, то гра "Металіст" - "Ворскла" - найголовніший поєдинок суботи. Додамо, що текстові онлайн-трансляції, оперативні звіти та решту цікавої інформації Ви зможете прочитати безпосередньо на нашому сайті.

Крім того, на "Футбол 24" сьогодні Вас очікує підбірка ретро-фото та цікавий тест про історію збірної України.