УКР РУС

Топ-новини: "Шахтар" не програв, Коноплянка однією ногою в 1/8 фіналу Ліги Європи

19 лютого 2016 Читать на русском

Донецький "Шахтар" розписав безгольову нічию з "Шальке", "Севілья" з Євгеном Коноплянкою розгромила вдома "Мольде".

Шахтарський мир у Львові

У першому поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" та "Шальке" не порадували голами глядачів на "Арені Львів". Але таки нічиє задовольнила усіх.

Мірча Луческу відзначив хорошу гру своєї команди після зимової перерви і запевнив, що в Гельзенкірхені "Шахтар" битиметься до останнього. Наставник "Шальке" Брайтенрайтер також не засмутився миром і відзначив, що у Бундеслізі "гірники" боролися б за перші 4 місця.

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна визнав результат матчу справедливим. А Тарас Степаненко відзначив найголовніше, що "гірники" не пропустили.

"Севілья" розгромила "Мольде", МЮ сенсаційно програв

Іспанська "Севілья" вдома спокійно розібралася з норвезькою командою. Партнери Євгена Коноплянки відвантажили 3 сухих голи. Українець на полі з'явився на 73 хвилині, змінивши Крон-Делі. За відведений час на полі Коноплянка запам'ятався сольним проходом. Але посприяти голу або самому забити Євгену не вдалося.

Також варто відзначити, що скромний данський "Мітьюлланд" вдома зумів перемогти МЮ. Хоча господарі й пропустили першими. А "Ліверпуль" в гостях не зміг переграти німецький "Аугсбург", що бореться за виживання в Бундеслізі.

А от "Валенсія" шокувала не тільки "Рапід", а й, напевно, свого наставника Гарі Невілла. "Кажани" вдома забили віденському клубу аж 6 (!) голів.

Анонс

Дізнайтеся головні висновки з першого матчу між "Шахтарем" та "Шальке". Також оцінимо гравців українського клубу, кожного окремо, як вони провели матч проти німецької команди. Та визначемо, що написали різні медіа про першу гру 1/16 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" та "Шальке".

Читайте особливе інтрев'ю з Олександрою Лободою. Також дізнайтеся 10 найбільш ідіотських вчинків футболістів від укусів до безглуздих зображеннях на футболках.