УКР РУС

Топ-новини: "Шахтар" і Мілевський феєрять, Україна розкриває плани на Євро-2016

11 березня 2016 Читать на русском

Артем Мілевський відзначається голом і пасом у Кубку ліги проти "Динамо" Бухарест, "Шахтар" ефектно перемагає в матчі 1/8 Ліги Європи, а про Україну на Євро-2016 ми дізнаємось все більше.

Футболка за 363 кг картоплі, або нові суперники для збірної України

Напередодні ми дізнались кусючу ціну на офіційну футболку збірної України. Сума справді вражаюча, тож "Футбол 24" підрахував, скільки не менш корисних і потрібних речей можна придбати за ці майже 1900 гривень.

У ФФУ презентували заходи, які сприятимуть розкрутці України під час Євро-2016. Крім цього, стало відомо і про 3-х нових суперників команди Фоменка у рамках підготовки до французького Чемпіонату Європи. Із заявкою на турнір керманич "синьо-жовтих" визначиться до 31 травня.

А ще ми дізнались, коли збірна України прибуде до Франції і у скількох містах заплановані фан-зони під час Євро-2016 для найгарячіших вболівальників команди №1. Амбітні плани ФФУ захопили і буремний Донбас.

Мілевський розбушувався

"Конкордія" українського форварда в чемпіонаті Румунії бореться за виживання, а в першому півфіналі Кубка ліги несподівано громить віце-лідера регулярного сезону - бухарестське "Динамо" (наші сусіди грають другу половину сезону, розбившись на 2 групи - лідерів і аутсайдерів). Артем Мілевський забив перший гол у матчі, а згодом віддав ще й результативний пас. Колишній нападник київського "Динамо" вклався у трохи більше ніж 60 хвилин ігрового часу.

"Шахтар" робить тверду заявку на чвертьфінал ЛЄ

У першому матчі 1/8 Ліги Європи команда Луческу могла виграти 5:0, а могла завершити і з хиткими 2:1. Не додавили у першому таймі, а по перерві пропустили. Настрій фанатів "Шахтар" зіпсував на рівному місці, але зумів виправитись і довести свою первагу над "Андерлехтом" до 2-х голів.

Серед решти матчів вирізнялись поєдинки "Ліверпуль" - МЮ і "Борусія" Дортмунд - "Тоттенхем". В обох несолодко довелось гостям, які покидали чужі поля бою на щиті та без таких важливих голів на виїзді.

"Севілья" із "30-хвилинним" Коноплянкою не здолала опір "Базеля" на виїзді. Воно й не дивно, адже андалусійці всі свої єврокубкові і чемпіонатні перемоги незмінно здобувають лише на рідному "Рамон Санчес Пісхуан".

Анонс

Нині стартує 18 тур УПЛ. Також чергові тури пройдуть в Італії ("Ювентус" підготується до "Баварії" через "Сассуоло"), Німеччині (команда "динамівця" Беланда "Шальке" побуває у Берліні - 3-я команда Бундесліги приймає 4-у), та Іспанії ("Малага" приймає "Спортінг").

За 24 години на "Арені Львів" відбуваються 2 мегапоєдинки. "Шахтар" у четвер переміг "Андерлехт" у Лізі Європи, і про підсумки цієї дуелі ви зможете почитати на "Футбол 24" вже сьогодні.

А вже в п'ятницю "Динамо", готуючись до матчу-відповіді 1/8 ЛЧ проти "Ман Сіті", протестує газон львівського стадіону на міцність у дуелі з "Карпатами".