УКР РУС

Топ-новини: Селезньов забив дебютний гол за "Кубань", Шовковський за крок від історичного досягнення

12 березня 2016 Читать на русском

Євген Селезньов дебютним голом приніс перемогу "Кубані", Олександр Шовковський повторив рекорд по кількості зіграних матчів у чемпіонаті України, супердосягнення Джанлуїджі Буффона.

Український нападник "Кубані" Євген Селезньов у матчі проти "Крильєв Совєтов" відзначився дебютним голом. Після поєдинку Селезньов зробив скандальну заяву, порівнявши нинішній рівень чемпіонатів України і Росії.

"Динамо" з великими труднощами змогло вирвати перемогу у "Карпат". Безвиграшна серія "Карпат" на "Арені Львів" досягла відмітки у 6 матчів поспіль. У поєдинку проти львівського клубу Шовковський повторив рекорд Шелаєва за кількістю матчів у чемпіонаті України і знаходиться за крок від історичного досягнення.

Неймовірні результати демонструє і колега Шовковського - Джанлуїджі Буффон. У матчі 29 туру "Ювентус" - "Сассуоло" Буффону вдалось зберегти свої ворота недоторканими і, таким чином, вийти на 2-е місце за тривалістю сухої серії за всю історію чемпіонату Італії. До слова, "Юве" переміг "Сассуоло" завдяки голу Дибали.

А от збірна Росії знайшла нового воротаря. Ним став бразилець Гільєрме, який отримав громадянство РФ і вже викликаний на березневі матчі національної команди.

Українська зірка Євген Коноплянка, попри всі складнощі, не має наміру покидати "Севілью".

Завдяки перемозі "Шахтаря" над "Андерлехтом" Україна відірвалась від Бельгії у таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Анонс

У рамках 18 туру УПЛ сьогодні відбудуться 2 поєдинки: "Олександрія" - "Олімпік" (14:00) і "Зоря" - "Чорноморець" (17:00).

У 26 турі чемпіонату Німеччини "Вердер" Віктора Скрипника спробує в гостях забрати очки у "Баварії" (19:30).

У 30 турі АПЛ суперник "Динамо" в Лізі чемпіонів "Ман Сіті" намагатиметься здолати "Норвіч" (14:45) і повернутись у чемпіонські перегони.

"Барселона" у 29 турі Прімери вдома докладе усіх зусиль, аби продовжити свій чемпіонський поступ у матчі проти "Хетафе" (17:00). А екс-"карпатівець" Лукас Перес у складі "Депортіво" зіграє проти "Атлетіко" (21:30).